PabloA Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Witam, Prezentuję kolejnego patyczaka w mojej kolekcji:) Dwumiejscowy Typhoon w barwach RAF-u. Model prosto z pudełka, główne kolorki to Gunze H308 oraz H334. Bardzo miły modelik, choć sporo roboty było z dużą ilością kalek pomimo niewielkiego rozmiaru modelu Zapraszam do oglądania Pozdrawiam Cytuj
karambolis8 Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Ostatnio macałem takiego w Auchan, ale promocja się skończyła i kosztował 27zł to odpuściłem ;) Model bardzo fajny. Mogłeś troszkę od wewnątrz wyszlifować dysze, żeby nie były takie grubaśne. Kalek sporo, ale są "w skali" i wyglądają bardzo dobrze. Kuszą te mikrusy, oj kuszą. Cytuj
net_sailor Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Bardzo sympatyczny modelik, nawet jak na pudełkowca. Podoba mi się sposób prezentacji. Cytuj
Solo Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Bardzo ładny samolocik, bardzo ładnie wykonany. Nie lubię jednak tych revellowskich maleństw, przez te monstrualnie grube linie podziału. Cytuj
Marudek Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Hej PabloA! Twój model bardzo ładnie się prezentuje. Na skrzydłach widać subtelne cienie. Czy robiłeś na nim preshading? Cytuj
PabloA Napisano 9 Września 2016 Autor Napisano 9 Września 2016 Dziękuję za miłe komentarze ;) Hej PabloA! Twój model bardzo ładnie się prezentuje. Na skrzydłach widać subtelne cienie. Czy robiłeś na nim preshading? Preshading robiłem ale nie jest on zbyt widoczny, a te cienie na skrzydłach to pastele Cytuj
Marudek Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Ja ostatnio eksperymentowałem z preshadingiem robionym cienkopisem i średnio to wyszło. Kładę cieniutkie warstwy i chyba jeszcze jedną psiknę żeby zniwelować kontrast, a potem również pobawię się pastelami. Model jest super! Teraz dawaj następny w projekcie grupowym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi