jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Witam. Prezentuje model śmigłowca UH1 twin huey od Dragona w skali 1:35. Model prosto z pudła - malowanie producenta. Oglądajcie Pozdrawiam Cytuj
radziki888 Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Fajne modele powrzucałeś bardzo m i się podobają :-D Napisz proszę jak osiągnąłeś efekt "zawieszenia" i braku cienia na ostatnich sześciu zdjęciach? Cytuj
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Napisano 9 Września 2016 Mam zrobiony z przeźroczystej plexy stojaczek do modeli taką stopo noge - później na fotografii usuwam tylko krawędzie plexy Cytuj
pedzelek Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Bardzo! bardzo! mi się podoba! tło jak robiłeś? Cytuj
bazylms Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Mam zrobiony z przeźroczystej plexy stojaczek do modeli taką stopo noge - później na fotografii usuwam tylko krawędzie plexy A możesz przy okazji jej fotę wrzucić? Cytuj
jrminiatures Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Zdjęcie podstawki z plexy zrobię i dodam - ale poszperałem w zdjęciach i ten model fotografowałem jednak przy użyciu stojaka z odpowiednio wygiętego drutu Cytuj
Markuz Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Kolejny świetny model. A możesz zdradzić jak doświetlasz modele do zdjęć (ile lamp)? Bo nie widać nawet kawałka cienia. Cytuj
jrminiatures Napisano 13 Września 2016 Autor Napisano 13 Września 2016 Używam 3 lamp - dwie z boku i jedna od góry. Dodatkowo tło fotograficzne - w rezultacie cienie znikają Cytuj
jrminiatures Napisano 13 Września 2016 Autor Napisano 13 Września 2016 Niestety nie mogę wykonać tego zdjęcia bo korzystam w pracy z firmowego sprzętu na prywatne cele Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi