GIUSEPPE Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Ostatni ulepek z zeszłego roku. F-14A TOMCAT, firma ACADEMY, kalki FCM Decals, skala 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Dziwna konfiguracja uzbrojenia pozatym bardzo fajny. Szczegolnie z mniejsza Haska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Piekna robota i efektowne podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Podoba mi się jego utytłanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dipilor Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 super robota, bardzo mi się podoba. bardzo realistyczny model. Uzbrojenia mi się też podobaja. Powodzenia na następny projekt. pozdroawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi