Ł.Sosnowski Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Witam. Po wielu perypetiach udało mi się skończyć ten model. Przedstawia on pojazd używany przez Egipcjan w 1967 roku. Oznaczeń brak, bo Trumpek się nie popisał w tej materii, Montex zresztą też nie, a nic innego nie znalazłem. Warsztat: viewtopic.php?t=17588&start=0 Zapraszam do komentowania Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 To może ja fajny gigant ci wyszedł . Ładnie położone kolory odpryski i zadrapania też , natomiast brak jest mi mocniejszego washa oraz filtrów różnicujących kolorystykę ale to jest moje zdanie gdyż ja na tym punkcie trochę jestem ... no wiesz dlatego nie musisz tego brać do siebie . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Super model wyszedł. Jeżeli gąsienice gumowe zestawowe to podwójne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Super. Warsztatowo jak dla mnie bez wad. Tylko szkoda że bez kalek, jakoś tak łysawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 No ładne cacko, jak żywy. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Jak to u Ciebie - cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Witam, i gratuluję bardzo udanego modelu. Cieniowane wydawało mi się za mocne ale jak przyszły odrapki jest OK. Nie zawadziłoby dodanie pustynnego kurzu, na gęsiach i tych zapasowych ogniwkach z przodu. Tylko szkoda że bez kalek Te wozy nie miały oznaczeń. Chyba że na defiladę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Ładnie Ci wyszedł, starannie zrobiony. Tylko czegoś mi brakuje. Trochę wygląda na niedokończony. Cieniowanie podoba mi się, ale może trochę washa by nie zawadziło. Obicia fajne. Jedną sprawę przeoczyłeś: z tyłu na puszkach świec dymnych widać ślady po łączeniu. Też mi to w moim wyszło na sam koniec. Przyjemny jest, ale dołóż mu jeszcze troszkę malarsko - pigmentowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Dziękuję Czyli do poprawki jest jeszcze kurzenie i syfek. Dołożę pigmentów w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 do poprawki jest jeszcze kurzenie i syfek ostrożnie z tym wszytskim. na razie jest bardzo delikatny, może faktycznie tu i tam odrobinkę... ale ODROBINKĘ, bo to na prawdę bardzo ładny bydlak! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi