temir 2 Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Witam! Koniec Widok na całości: ...i reszta w zbliżeniu: Model został publicznie zaprezentowany w Lublinie: Na koniec pragnę szczególnie podziękować kolegom Andrzej_LK i Sewryn - wiedzą za co oraz dla kolegi Panzer4 za fotki z Lublina Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Widziałem go w Lublinie. Choć znacznie bardziej wolę wersję z kanciastą wieżą to musze przyznać, że co jak co, ale model robi wrażenie. Jednak najbardziej ze wszystkiego podoba mi się kształt podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Kto jest producentem figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Bez sensu poukładałeś amunicje ni w .... ni w oko. Fajne siedem-dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 28 Października 2010 Autor Share Napisano 28 Października 2010 Witam! Kto jest producentem figurki? Chłopek z zestawu + ja Bez sensu poukładałeś amunicje ni w .... ni w oko. Stram się z reguły do swoich modeli mieć jakąś "foto-podkładkę", w tym przypadku układając pociski tak a nie inaczej sugerowałem się tą fotką: W oryginale jak widać panuje większy bajzel. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Modelik ładny i efektowny. Jak dla mnie rewelacja, tym bardziej, że to 72 Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Dumo napisał: Bez sensu poukładałeś amunicje ni w .... ni w oko. Stram się z reguły do swoich modeli mieć jakąś "foto-podkładkę", w tym przypadku układając pociski tak a nie inaczej sugerowałem się tą fotką: W oryginale jak widać panuje większy bajzel. Patrz Temir... Herbaciarze poukładali te pociski strasznie nie po modelarsku Co ja tam będę pisał - wszystko już wiesz Pokaż jeszcze ten drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Temir akbar! Ci Brytyjczycy za grosz przyzwoitości nie mieli, żeby tak pociski układać, jak to Panzer 4 napisał - nie po modelarsku. Shame on them! Modelik piękny, ale delikatne cieniowanie na tych pociskach by się przydało. co do figurki to mam mieszane odczucia czy trzyma skalę - tak wrażeniowo to jest chyba jakaś duża, ale może się czepiam. w każdym razie malarsko można chyba było wiecej z niej wyciągnąć. Czynisz postęp więc oddaję Ci pokłony zwrócony twarzą w kierunku Bułowic. PS. no i gratulacje z okazji Lublina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Witam! co do figurki to mam mieszane odczucia czy trzyma skalę Nie mam bladego pojęcia - po prostu bez wnikania w detale i bez zbędnych skrupłów przepołowiłem chłopka z zestawu i przysztukowałem mu na żywca łapki jakie tam akurat miałem pod ręką Po prawdzie to i mnie tak średnio się widział ale że nie miałem innego ... W każdym razie nie jest trwale przytwierdzony i można go w każdej chwili eksmitować - zgodnie z zasadą że "nie ma ludzi niezastąpionych" malarsko można chyba było wiecej z niej wyciągnąć. Oczywiście że tak - pod warunkiem że nie jest to dzień a dokładnie wieczór przed wystawą Czynisz postęp więc oddaję Ci pokłony zwrócony twarzą w kierunku Bułowic Oj, Prorok się w grobie przewraca gratulacje z okazji Lublina! Dziękuję - Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi