hubert72 Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Witam ! Dawno nic nie pokazywałem . Przedstawiam model Twardego wykonanego z zestawu revell (T-72) z wykorzystaniem własnej inwencji twórczej i zdjęć . Wszystko co nie ''twarde'' wykonaneikowych pręcików , plastikowych płytek i blaszek trawionych. Malowanie standardowo lifecolor oraz humbrol . Śady eksploatacji to vallejo patina negra i marron oraz mig productions . Malowanie z 1 batalionu czołgów 34BKPanc z Żagania . Życzę miłego oglądania i Szczęśliwego Nowego Roku i bonusowa fotka z Rosomakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Mini Wojsko Polskie się widzę tworzy, również mam zamiar takie stworzyć A modelik bardzo ładny! Trochę zdjęcia ciemne i małe, ale widać urok tego maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Bardzo ładnie, kocham te tematy Jakimi numerami pomalowałeś Twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Też myślę nad czymś takim. Mam pytanie odnośnie płytek na wieży: czy one są wklęsłe? Modelik bardzo fajny. A skąd ten Rosomak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 Zderzak Model malowany farbką Humbrol 159, humbrol 70 i czarny matowy lifecolor .Niektóre płytki dla zróżnicowania pomalowałem humbrolem 160 .Wozy z 34BKPanc są dość różnorodne pod względem malarskim wolfik Erawa na wieży faktycznie może się wydawać nieco wklęsła -efekt cięcia skalpelem .W realu aż tak nie daje po oczach PS Rosomak jest od TOLOLOKO w wersji do samodz. sklejenia Dzięki chłopaki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Bardzo fajny i klimatyczny model. Świetny motyw z tymi poprzestawianymi kostkami Erawy i brawo za wykonanie ich w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 PS Rosomak jest od TOLOLOKO w wersji do samodz. sklejenia To ja poproszę galerie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Jak sie pracowało z KTO? Wszystkie włazy pozamykane Twardy bardzo przyjemny, szczególnie podobają mi sie łaciate kosteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Bardzo fajne i miłe dla oka modeliki To może teraz jakiś Hummer albo Leopard ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 rtoipmodest Jeśli chodzi o rosomaka to prace nad nim wspominam całkiem dobrze: spasowanie ok , jedyny minusik to podwozie właściwie cała rama -w miarę ciężko ustawić symetrię osi itp . W magazynie jest jeszcze jeden tyle , że oss-m .-jak będę montował postaram się założyć warsztat kornik_69 W planach na dzień dzisiejszy mam tylko polskie pojazdy (zgodnie ze stanami magazynowymi mojej szafy ) m.in Leoś i inne moim zdaniem ciekawe pojazdy Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Wierza Rosomaka jest odlana w calosci - niestety. Swoja rozwiercilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Mała aktualizacja-kilka fotek z dodanym gruntem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Widze, że z podstawkami ostro jedziesz. Mój petet rodzi się w strasznych bólach, ale obiecałem sobie że żadnych kompromisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi