MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Może troszkę przedwcześnie, ale co mi tam -poddaje ocenie: P.S. Później naniosę jeszcze kilka poprawek- oczywiście zostaniecie o nich poinformowani ;) Pozdrawiam Michał Cytuj
Adelajda Lebioda Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 ciekawy model, bardzo oryginalny. Dużo ciekawych technik - choć nie wiem, czy nie za dużo. W Twoim wykonaniu nie podobają mi się m.in. permanentne tłuste/mokre cacieki i ich mnogość. Brudzenie tylnej części pojazdu wygląda jak efekt uboczny malowania niż realistyczny wathering. Cytuj
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Autor Napisano 5 Lutego 2011 WEATHERING!!! Nic nie jest tu ubocznym skutkiem czegokolwiek. Cytuj
marioba Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Witam ! Model ciekawy. Fajnie pomalowany. Na mój gust, tłustych plam jest w sam raz. Trochę tylko bebechy armaty wewnątrz wieży takie trochę za jasno-szare. Poza tym model jest super i podoba mi się. Cytuj
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Autor Napisano 5 Lutego 2011 Trochę tylko bebechy armaty wewnątrz wieży takie trochę za jasno-szare Całe wnętrze to poprawki o jakich napisałem, ale oczywiście słuszne spostrzeżenie ;) Cytuj
PiterATS Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Jak mniemam model, to Twoja własna interpretacja i fantazja, bo na zdjęciach archiwalnych pojazd jest przesadnie czysty, a model jest przesadnie brudny, zwłaszcza podwozie. No ale cóż, każdy ma swoje upodobania, a sam model prezentuje się ciekawie Cytuj
tomek14147 Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Uwielbiam takie brudasy. Te wszystkie zachlapania, zacieki naprawdę wyglądają świetnie. O wnętrzu jest już wspomniane wyżej. Co można by jeszcze dodać/poprawić to koła i gąsienice, a mianowicie wyślizgać je jakimś srebrnym w miejscach styku. Cytuj
math Napisano 6 Lutego 2011 Napisano 6 Lutego 2011 Pytanie techniczne....jak zrobiles te tluste nacieki ? Efekt super i moze kiedys bym wykorzystal taki trick:)...kto wie Cytuj
MWALLO Napisano 6 Lutego 2011 Autor Napisano 6 Lutego 2011 Zacieki robiłem cienkim pędzlem specyfikami Miga (Oil & Grease Stain Mixture, Wet Effect and damp earth mixture) a także olejną czernią kostną- na zmianę. Cytuj
kamil83 Napisano 6 Lutego 2011 Napisano 6 Lutego 2011 Bardzo ciekawy modelik. Gdy patrzę na Twój model, stwierdzam, że muszę się jeszcze duzo nauczyć. Gratuluję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi