hubert72 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Hej ! :smile: Niedawno udało mi się ukończyć Rosomaka w wersji afgańskiej . Model produkcji tololoko. Bardzo fajnie się przy nim pracowało . Od siebie dodałem skrzynkę na radiostację wraz a anteną z tyłu, uchwyty i jeszcze jakieś drobnostki . Jedyne co może sprawić kłopot to montaż podwozia , gdyż trudno jest ustawić geometrię kół . W niedalekim czasie model dostanie rejestrację oraz warszawskie syrenki po bokach wieży Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Bardzo fajny szkrab. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Bardzo fajny rosiek. PS.skąd weźmiesz kalki syrenek? PS2. Wrzucisz też galerie poprzedniego rośka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o kalki to mam namiar na pewną osobę , która wykona na zamówienie Galerię rosomaka podstawowego wrzucę ale w tygodniu -teraz pochowałem już cały sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Fajny rosiek. Przydałaby się do tego jakaś diorama,na przykład rosiek z polskim HMMWV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 cieszy oko taki Polak w małej skali. tylko podstawkę mu dodaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Brawo, każdy sprzęcik w Siedemdwójce i naszym malowanku cieszy oko A skoro taki misyjny to może jeszcze drut kolczasty i pomarańczowa szmata identyfikacyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 cieszy oko taki Polak w małej skali. tylko podstawkę mu dodaj... Podstawka z kawałkiem gruntu jest w planach , właściwie to chodzi już za mną odkąd zabrałem się za ten model... Brawo, każdy sprzęcik w Siedemdwójce i naszym malowanku cieszy oko Będzie więcej Grzesiu Co do drutu to nie mam patentu a na zdjęciach widziałem wozu i bez płachty i drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Drobna aktualka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 O ile lepiej wygląda model nawet na takiej małej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Yes! yes! yes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Bardzo fajny ten Rosomak. A jakim kolorem go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Kolor to zieleń z serii mr.color NATO oraz delikatne rozjaśnienia H303 . Potem to już ak interacyive i mig productions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Hubert daj zdjęcie z poziomu żaby. Chcaiłbym zobaczyć te skaszanione oponki i jak wyszły Ci światła. Ładne kurzenie, ale dół trzeba było pojechać bardziej. Poniżej dodatkowego pancerza wygląda jak malowane na piaskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Hej ! Nie ma problemu fotkę wstawię ale po łikendzie bo model akurat jest na konkursie Co do kurzenia : przy nasepnym zamierzam właśnie tak intensywnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi