Przemo1CK Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Czołem ! Takie coś mi się właśnie zrobiło w odmętach remontowanego warsztatu... Tygrys wprost ze starej "dobrej" Italki. Bez dodatków itp. Pozdrawiam Przemo Cytuj
bazylms Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Bardzo ładny model. Malowanie i zużycie genialne. Cytuj
adalek Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Mistrz! swietne zacieki, jak to zrobiles- biedronka? Cytuj
kornik_69 Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Twój Tygrys jest doskonałym przykładem tego, że bez 69 ton waloryzacji również można zrobić fajny i efektownie wyglądający model Gratuluję! Pozdrawiam Kornik Cytuj
Tomek_gnr Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 merytorycznie to kupa niestety ale pomalowany bardzo efektownie, w Twoim stylu ; ) troche widze poszalałeś z malowaniem wyciora :P Cytuj
Przemo1CK Napisano 8 Lipca 2011 Autor Napisano 8 Lipca 2011 Czołem ! Dzięki za tak liczne opinie. No tak model miał być ładnie pomalowany, nic poza tym. Raczej był to trening zimowego kamuflażu. Ostatnio tylko tak maluję. Te zacieki itp. to mój własny produkt - oczywiście na bazie farb olejnych i benzynki Aktualnie robi się Dragon... Pozdrawiam Przemo Cytuj
Sznycel Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 No super wygląda ten Tygrys uwielbiam jak jest pozbawiony bocznych błotników... Cytuj
Cesarz Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Cześć, Praca bardzo nierówna, za malowanie należy się 5+, natomiast za zgodność z oryginałem 0. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj
koperek Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 ...Praca bardzo nierówna, za malowanie należy się 5+, natomiast za zgodność z oryginałem 0... Owszem fajnie go pomalowałeś - zgadzam się z Mariuszem ale.. za zgodność z merytoryczną(w zasadzie kompletny brak) powinny być ujemne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi