Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przedstawiam dzisiejszego bohatera "M-10 Strzała" firmy Skif. Modele skifa jakie są każdy wie i nie ma się nad czym rozwodzić. Ze swej strony dodam że dorobiłem wnętrze, ruchome wszystkie drzwi, klapy włazów, boczne pojemniki i ich osłony. Można krytykować. Z poważaniem eljazz

DSCN5711Kopiowanie-1.jpg

DSCN5709Kopiowanie.jpg

DSCN5708Kopiowanie.jpg

DSCN5716Kopiowanie-1.jpg

DSCN5735Kopiowanie.jpg

DSCN5734Kopiowanie.jpg

DSCN5733Kopiowanie.jpg

DSCN5732Kopiowanie.jpg

DSCN5730Kopiowanie.jpg

DSCN5715Kopiowanie.jpg

DSCN5738Kopiowanie.jpg

DSCN5736Kopiowanie.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Piękny modelik , pięknie ubrudzony , tylko znowu zaprowadzić do weterynarza i uśpić. A czemu nie w polskich barwach.Były u nas . No i jak zwykle do czegoś sie przyczepie . Te przewody elektryczne wychodzące z baterii akumulatorów są moim zdaniem zdecydowanie za grube . W oryginale miałyby z 10 centymetrów(aż niemożliwe). Góra miały 30 mm.

Napisano

Kolego M.M jeśli o przewodach mowa pełna zgodność nie powinny mieć więcej niż 30 mm a dokładniej 27mm w modelu mają 08mm to zdjęcia trochę przekłamują. Natomiast z tym weterynarzem to przesada przecież fotki tego MTLB mam od kolegi.

pozdro eljazz

Napisano

MOdel ładny jak zwykle. Czy ty je już wszystkie masz zrobione, czy tak szybko ci praca idzie? Możesz napisać krótki poradnik jak wykonujesz ruchome włazy i drzwi?

Napisano

Bazylms akurat ostanie kilka modeli powstało w tym roku na zamówienie" MODELARSTWA" ale jak wiadomo na początku roku ukazał się 1 numer później długo nic więc sobie odpuściłem i .są na forum. Jeśli chodzi o ruchome części to wkrótce założę warsztat ZIŁ 157 jako "dalsza prowadząca" kończę Mastera dla firmy co potrwa jeszcze kilka dni zapraszam do warsztatu.

TOWARZYSZU z czerwonego Zgierza gdyby nie fotki byłby polski, a mnie się podoba ten gruziński no i co ?

Napisano (edytowane)

Bo miał być cały jak wyżej. No ale nie wytrzymałem i tak wyszło 1 : 0 dla ciebie pozdro eljazz

DSCN5711Kopiowanie.jpg

DSCN5711Kopiowanie.jpg

DSCN5716Kopiowanie.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Brak zastrzeżeń nadaje się do galerii

Tak na poważnie bardzo ładny i starannie wykonany za co należy ci się jedyne co to według fotek oryginału kolorek jak by za zimny a ,ale jak pisałem jest Super .

Pozdrawiam .

Napisano

Dla mnie bomba. Kolejny dowód na to, że ze Skifa da się wyciągnąć coś fajnego. Ktoś pisał, zeby go uśpić u weterynarza. Tylko po co? Przecież jest to świetnie wykonany model. A nie każdy musi robić modele w polskich barwach, mimo że ostatnio staje się to coraz modniejsze. Gratuluję.