Maxsimus Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Witam już dawno nic nie pokazywałem więc trzeba to przełamać. Chciałem wam pokazać mój ostatni ulepek ,model academy plus podstawowy zestaw edka, bardzo przyjemnie i dobrze się składało. Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj
bazylms Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Bardzo fajny. Podoba mi się budzenie zawieszenia. Panna na burcie też niczego sobie. Niemcom pewno szkoda było do niego strzelać. Cytuj
GrzesiekW Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Bardzo ładny. Możesz coś opowiedzieć o sklejalności zestawu? Cytuj
michal0281 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Wszystko fajnie tylko ta torba mi tam troche nie pasuje. Cytuj
Mirek66 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Ładnie trochę suchych pasteli by mu nie zaszkodziło ale nic na siłę . Cytuj
Maxsimus Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki koledzy za odzew . Grzesiu sam zestaw składa się bez żadnych kłopotów jak w każdym modelu trzeba czasem podpiłować lub użyć szpachli a ogólnie to sama przyjemność Mirku nie chciałem z nim przesadzić w brudzeniu bo mam taką tendencję a taki efekt mi się spodobał Cytuj
GrzesiekW Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Dzięki. Najważniejsze, żeby podobał się właśnie tobie! Cytuj
Marcin93 Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Ogólnie ładny model, dodam swoje "ale" : -Mogłeś wymienić lufy karabinów na metalowe koszt niewielki a efekt o wiele lepszy od zestawowych. -Jak kolega wyżej pisał ta torba nie pasuje. -Gwiazda za wieżą, albo mi się zadaję, albo jest krzywo. Jest dobrze, podoba mi się poza tym co wymieniłem wyżej to jest okej Pozdrawiam Marcin. Cytuj
gargamel Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Jak dla mnie super, tylko te torby nie pasują trochę. Cytuj
math Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 A mozesz zrobic zdjecia w naturalnym dziennym swietle (bez lampy) na jakims neutralnym tle? ...bo na Twoich lampa niestety przeklamala wszystkie kolory...a szkoda. Brudzenia jest moze w sam raz ale tego nie widac. Pstryknij jeszcze raz Cytuj
Maxsimus Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Napisano 6 Grudnia 2011 Witajcie Zdjęcia postaram się zrobić w naturalnym świetle to wstawię . Faktycznie gwiazda jest krzywo ale nie będę tego poprawiać bo jeszcze coś popsuje a to ja potrafię ,a torby mi się podobają ,ale dzięki za komentarze i krytykę pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi