Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym się podzielić fotkami mojej ostatnio wytworzonej produkcji, czyli późnej wersji Sd.Kfz 11, według mnie tej najładniejszej Pojazd wykonałem w malowaniu zimowym. Sanki i płozy pod kołami to żywica. Akcesoria to przede wszystkim silniki z Verlindenów, oraz genialne beczki od kolegi... Podstęplowany w Rędzinach, za co dziękuje. Przebieg budowy na blogu: http://www.blitz-creations.blogspot.com

th_DSC06573.jpgth_DSC06576.jpgth_DSC06618.jpg

th_DSC06619.jpgth_DSC06620.jpgth_DSC06621.jpg

th_DSC06622.jpgth_DSC06623.jpgth_DSC06624.jpg

th_DSC06625.jpg

Pozdrawiam

Przemo

Napisano

Jak zwykle, bardzo ładny. Silniki zrobione super. Renty beczek można było przejrzeć metalizerem, bo jak się toczyły to trza raczej się tam nie mogła ostać. Ale to drobiazg.

Napisano

Trzymasz Fason!

Gratulacje

Podziwiam, Przemku,wyobraźnię, warsztat i szybkość wytwarzania Twoich cacuszek

Napisano

Modelik zacny, ładnie styrany, fajne klamoty na pokładzie. Nie pasuje mi natomiast jego oderwanie od podstawki - przede wszystkim nie ma na gruncie śladów jego kół/płóz

Pzdr

Napisano

Widziałem na zywo w rędzinach, jako, że pilnowałem modeli oglądałem go bardzo często i napatrzeć się nie mogłem, kawał świetnej roboty.

Napisano

Pomysł, wykonanie bardzo mi się podobają. Fajnie pomalowany i styrany. Klamoty na pace i saniach też super. Zastanawiam się tylko czy sanie nie powinny być na sztywnym holu coby nie waliły co chwila płozami w gąsienice. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie.

Napisano

Witam

Dzięki wszystkim za te zacne opinie. Co do modelu to polecam, sama przyjemność składania. Z resztą niebawem pojawi się podobny na dioramie Zastanawiałem się nad tym holem, ale dałem linkę i już tak zostanie. Co do podstawki to robiłem nad ranem przed samym wyjazdem do Rędzin, także na szybko. Choć jestem z niej zadowolony...

Pozdrawiam

Przemo

• 8 months later...