Przemo1CK Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Witam Chciałbym się podzielić fotkami mojej ostatnio wytworzonej produkcji, czyli późnej wersji Sd.Kfz 11, według mnie tej najładniejszej Pojazd wykonałem w malowaniu zimowym. Sanki i płozy pod kołami to żywica. Akcesoria to przede wszystkim silniki z Verlindenów, oraz genialne beczki od kolegi... Podstęplowany w Rędzinach, za co dziękuje. Przebieg budowy na blogu: http://www.blitz-creations.blogspot.com Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Jak zwykle, bardzo ładny. Silniki zrobione super. Renty beczek można było przejrzeć metalizerem, bo jak się toczyły to trza raczej się tam nie mogła ostać. Ale to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Trzymasz Fason! Gratulacje Podziwiam, Przemku,wyobraźnię, warsztat i szybkość wytwarzania Twoich cacuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Modelik zacny, ładnie styrany, fajne klamoty na pokładzie. Nie pasuje mi natomiast jego oderwanie od podstawki - przede wszystkim nie ma na gruncie śladów jego kół/płóz Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Świetny model. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Widziałem na zywo w rędzinach, jako, że pilnowałem modeli oglądałem go bardzo często i napatrzeć się nie mogłem, kawał świetnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Świetny model ale . . . . czekam na warsztat DORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Pomysł, wykonanie bardzo mi się podobają. Fajnie pomalowany i styrany. Klamoty na pace i saniach też super. Zastanawiam się tylko czy sanie nie powinny być na sztywnym holu coby nie waliły co chwila płozami w gąsienice. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2012 Witam Dzięki wszystkim za te zacne opinie. Co do modelu to polecam, sama przyjemność składania. Z resztą niebawem pojawi się podobny na dioramie Zastanawiałem się nad tym holem, ale dałem linkę i już tak zostanie. Co do podstawki to robiłem nad ranem przed samym wyjazdem do Rędzin, także na szybko. Choć jestem z niej zadowolony... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Świetny pomysł i wykonanie, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Czapki z głów... genialna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Gratuluje wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi