czak45 Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Model skończony. Jak zwykle nie jestem do końca zadowolony. Krzaki zrobione jak zwykle z komosy ciernistej. Liście to posiekane nasiona brzozy. Zapraszam do oceny i dyskusji. Pozdrawiam. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Czołem Super, lepiej wygląda ten Roden, niż Italerowska trzy-piątka. Jedna jedyna rzecz, która nadałaby modelowi na podstawie tego "czegoś" - klapki zasobników bocznych w minii, wtedy byłby kosmos ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Perfect! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2013 Przemo zastanawiałem się nad minią. Ale po zdjęciach to jakoś średnio ta teoria pasuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Pomysł genialny, poszczególne elementy (pojazd, podłoże, żołnierzyk) też niczego sobie, ale całość jakoś mi się gryzie. Sam nie wiem dlaczego. Może za duży kontrast między bielą a zielenią (ale w sumie chyba o to chodziło, prawda? Może odrobinę za świeże to kamo mi się wydaje... Ech, nie wiem. Piechociaż idący z/do niewoli nie miałby raczej chyba garnka na głowie. Oczywiście to tylko moje zdanie, jak napisałem na początku, poszczególne elementy układanki mi się podobają i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2013 Tak chodziło mi właśnie o ten kontrast. A piechociaż to jakiś mocno zabłąkany żołnierz - nie koniecznie idący do niewoli. Z kamo sam nie jestem zadowolony. Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 A mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Bardzo fajna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi