Przemo1CK Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Czołem Kolejny raz dopadłem Heztera z Academy... Troszkę pordzewiał z wrażenia Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Piękny . Podoba mi się ta wersja pojazdu z mg .Były jakieś problemy ze składalnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzięki, ten model Academy jest "samo-składalny". Zrobiłem już kilka, wszystko idealnie spasowane, zero problemów. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Super model.A tak z ciekawosci,model zrobiony wg zdjecia czy sf? Moglbys przyblizyc troche sposob malowania i czym ow model malowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Generalnie ostatnie moje Hetzery bazują na Czeskim Hetzerze, biorącym udział w wyzwoleniu Pragi w 1945 roku. Co do malowania, standardowo model malowany Pactrami, efekty rdzy itd. to już szerszy i pracochłonny proces opierający się na mieszaniu pigmentów z farbami olejnymi, jak i akrylowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzieki.A moze pokusilbys sie o filmik przy nastepnym Hetzerze?Mam na mysli rdze. Super sa te Twoje filmiki.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Świetny efekt! Gratuluję pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Fajny Hetzerek i fajnie zrobiony. Pordzewiałe pojazdy mają swój nieodparty urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Piękny,niestandardowo wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam! Śliczny! I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Super, bardzo realistyczna ta rdza. Aczkolwiek trochę prawdopodobny pojazd, kadłuby już w mini trafiały do fabryk. Aczkolwiek super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi