Erni Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Chciałem przedstawić moją ostatnia pracę a mianowicie bardzo ciekawie wykonaną winietkę , gdzie głównym bohaterem jest działo ISU 152 , porzucone gdzieś na polu , długo po zakończeniu wojny i stojące w zapomnieniu. Pracą tą chciałem zwrócić uwagę , na niszczejące i zapomniane wraki pojazdów , które to miały dawniej swoje chwile chwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba i koncepcja i wykonanie. Tylko ta lewitacja tego stalowego kolosa nie pozwala uwierzyć , ze to jest prawdziwy obiekt a nie plastikowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Wszystko fajnie ,tylko pojazd lewituje ,nie wgryzł się w podstawkę no i prawa gąska jakoś dziwnie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Faktycznie lekka lewitacja jest, nie zmienia to faktu zwyczajowo genialnego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Dzieki za opinie. Fakt grawitacja jest ale już tego nie zmienię , model przyklejony do podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Lewitacja lewitacją, ale model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Ciekawa praca jak i temat tych pomnikow.Podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Skąd pomysł na napis po angielsku na sowieciarzu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Zbyszku bo cyrylicą pisać już zapomniałem:) A tak serio to pomysł zaczerpnięty ze strony , gdzie handlują takim złomem, bodajże w Anglii i tak był opisany Goździk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Praca mi się podoba ale małe zastrzeżenia jak na wrak powojennym to moim zdaniem powinien być bardziej pozbawiony mniejszych elementów wyposażenia jak choćby zbiorników paliwa. Ale poza tym fajna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Bardzo fajny klimat modelu i podstawki. Gratuluje pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi