hiwis Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Witam. Model skończony jeszcze w zeszłym roku ale dopiero teraz doczekał się podstawki (i Dawida). Zvezda bez większych poprawek. Niestety na fotkach błyszczy się trochę za bardzo, w rzeczywistości jest bardziej satynowy - miał być "super-mat" ale lakier matowy spłatał mi figla Wdzięczny będę za wszelką krytykę. Pewną inspiracją była ta fotografia: I parę fotek z zeszłorocznych prac: Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Nakradli ruskie drewna Popraw pasy na wierzy o ile to jeszcze możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 A taka refleksja natury ogólnej mi się nasunęła: Dawid, król Izraela, a w tej dioramce gra jego rolę żołnierz III Rzeszy. Wyszło takie zabawne faux pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Ciekawa scenka. Co dla mnie nie tak to: nie podoba mi się szmata, czoł za bardzo się świeci i te duże kłody drewna wyglądaja troszkę nienaturalnie - za idealnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 może pójdź w stronę deszczu - podłoże z kałużami, mokre... to może być bardzo dobry ruch (!). Generalnie jest ciekawie, dobrze... poza połyskiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi