makinen Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Skończyłem i nawet jestem zadowolony, choć model w moim odczuciu jest nudny- jako pojazd. Model z Bronco, maska wraz z przednim grillem za namową Kubisza został wklejony z M1151 Academy. Jak obiecałem- pojazd brudny, choć zdjęcia bardzo odbijają biały kolor. W naturze jest bardziej stonowany. Wzorowałem się na tym brudzie Moja mała iracka armia ;) Cytuj
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Pojazd ładny, szczególnie ze ciężko zrobić czarny model aby wyglądał atrakcyjnie. Samo zaś brudzenie faktycznie w biel popada. Cytuj
Desaxe Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Piękna kolekcja, a ten czarny znakomicie się prezentuje Cytuj
Markuz Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Co prawda nie gustuję w nowoczesnym sprzęcie ale ten konkretny Hummer mi się podoba. Co do brudzenia, to wystarczy spojrzeć na każde czarne nie myte od 5 miesięcy auto. Będąc posiadaczem czarnego samochodu muszę powiedzieć, że ten kolor jest najtrudniejszy w utrzymaniu czystości. A każdy najmniejszy syfek widać z daleka. Jedyne do czego bym się przyczepi to kanistry, zbyt sterylne w odniesieni do reszty. Cytuj
Patterson Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Świetna kolekcja, bardzo fajnie zrobione. Cytuj
Daz Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 super wygląda, i świetnie się prezentuje w tym czarnym kolorze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi