Daz Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Witam. Tym razem coś nowszego niż WW2, czyli M1127 Stryker od Trumpera Cytuj
Rack Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Jako model bardzo mi się podoba, choć merytorycznie nie jestem w stanie nic powiedzieć o tym pojeździe . Może tylko na przedostatnim zdjęciu widać chyba szwy na wyrzutnikach granatów. Cytuj
Gość Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Bardzo fajnie wygląda. Mnie czeka jeszcze sporo walki z tym modelem. Cytuj
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2015 Napisano 2 Sierpnia 2015 Ogólnie kodem robi pozytywne wrażenie, choć specem od merytoryki nie jestem. Natomiast w niektórych miejscach kiepsko wyglądają te żółte pasy mocujące (taśma). Są po prostu przyklejone. Tak to chyba nie powinno być? Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Napisano 2 Sierpnia 2015 No właśnie... Model cacy, ale pasy - buuuu :-) Pozdrawiam Christian Cytuj
Daz Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Napisano 2 Sierpnia 2015 Z tymi pasami macie rację, też nie jestem co do nich przekonany, dałem je tylko dla tego że były w zestawie, bo szczerze mówiąc to trochę wyglądają jak cienkie paski wycięte z taśmy do osłaniania, a są strasznie sztywne i nie chcą się układać płynnie na modelu. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Napisano 2 Sierpnia 2015 Hmmm... jeśli mogę coś poradzić - to ja użyłem na swoim BTR pasów z cienkiej taśmy paskującej (TUTAJ LINK). Taśma była pomalowana na jasny piaskowy krem a potem solidnie weatherowana washami. Następnie zrobiłem zapinki wg. tego tutoriala. A efekt na pojeździe wygląda tak: A tutaj już po malowaniu, washowaniu i oczywiście pigmentach - które nadadzą lekko porowatą powłokę Mam nadzieję, że pomoże to troszkę. pozdrawiam Christian Cytuj
jaxiu Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 Super zrobiony Stryker. Refflect - dzięki za podrzucenie sposobu na paski. Cytuj
imek46 Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Te pasy to są psu na budę, bo w rzeczywistości to wszystkie manele by powypadały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi