Daz Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam. Tym razem niemiecka ciężarówka Horch Type 1A z działem przeciwlotniczym 2.0 Flak 38. Całość to zestaw Tamiya Malowanie to typowe Niemieckie Panzer Grey - Tamiya XF63, Waloryzacja to produkty AK (Filtry, Wash, Pigmenty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 mam uwagę odnośnie "wybitej" tylnej szyby oraz wnęk kół - nadkola takie czyste, że aż biją po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 tylnej szyby nie ma w tej wersji, tak więc tak ma być. a o których nadkolach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Fajne, jak zwykle Twoje modele mi sie podobaja. I pomyslec ze za chwile bede klecil takiego FLAKa w skali 1/6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 mnie się podoba, i widzę że jakiś chłopina też tam siedzi w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Podoba mi się. Jedna uwaga - słabo siadła kalka na działku z symbolami samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Jedna sprawa- skoro symbole zestrzeleń samolotów są trzy, to co oznaczają krechy na lufie? A model wyszedł ołkej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 nadkole/błotniki od strony koła. Tam jest po prostu czysto/kolor bazowy. W jakich wersjach była szyba a w jakich jej nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Nie wiem w jakich byłą, wiem że Type 1A, nie posiada tylnej szyby, i nawet nie było jej w zestawie jako część co wstawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 23 Sierpnia 2015 Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Z jakiego zestawu pochodzi wiaderko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja je miałem z jakiegoś starego zestawu żołnierzy niemieckich Tamiya German Rest Set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Trochę słaba ta lina z przodu. Chyba też swojego wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi