jaxiu Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Przy okazji zakupu nowego aparatu galeria mojego zbudowane go jakiś czas temu Super Pershinga. Proszę nie bić za mocno to moja pierwsza galeria. Model PZP ;) Cytuj
Stojkovic Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Dobre jest! Gęsi lekko nieposłuszne, ale jak wiesz, sam mam z tym czasem problemy. Model fajny. Cytuj
bazylms Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Bić nie ma za co. Ładny model. Gąsienice potraktuj metalizerem na ich styku z podłożem - były w szlifowane do gołego metalu. Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Dobra robota, podoba się. I bardzo fajny wybór tematu, miło zobaczyć w wadze ciężkiej coś innego, niż Tygrys. Jestem na tak. Cytuj
jaxiu Napisano 25 Października 2016 Autor Napisano 25 Października 2016 Pobawiłem się aparatem i programem graficznym http://imgur.com/a/JPNFY Cytuj
Piotr_P Napisano 25 Października 2016 Napisano 25 Października 2016 Mnie też bardzo się podoba. Fajny kolor i ogólnie wszystko ładnie stonowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi