Jamat Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Model wygląda ładnie, choć ostro go styrałeś. Jedyna uwaga - łopata i kilof takie idealnie czyste gdy wokół roi się od błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Fajnie wyszlo to bloto , wyglada jak mokre, czy to jakis specialny specyfik, czy jakas tajna metoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2015 http://www.mojehobby.pl/products/WET-EFFECTS-FLUID.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Bardzo mi się podoba. Czy przewidujesz jakąś podstawkę. Taki model aż się prosi o małą scenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 wszystkim nie dogodzisz model super zrobiony ale za bardzo styrany jak dla mnie. (wiem ze to kwestia gustu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oj bardzo fajny efekt ci wyszedł. Ładne malowanie, ładne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 W moim klimacie model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Tak jak dla kolegów miły dla oka . Błotko super ci wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi