erolo2000 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam Waszmościów Polacy na Zachodzie cd. Tak dla odmiany Zero gąsienic. Tym razem Maluch czterokołowiec Dingoy. Sporo nerwów mi zjadło to to - jakość wyprasek III liga. W sumie 65 części . Malowany pędzlami. PSZ na Zachodzie W oznaczeniu podczas ćwiczeń w Anglii 1942-43. A Cromwell VI C.S. na weekend będzię gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Niestety to jest firma ACE. Nie na darmo się mówi kupię model ACE a potem zobacze. Miałem wątpliwą przyjemność kleić pare ich modeli. Mają co prawda modele niszowe w tej skali ale jakość wykonania tragedia. Chociaż gdzieś słyszałem, że ich nowe wypusty są całkiem nie złe. A ty wyciągnełeś max z tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 65 części taki maluszek a każda część to jeden wieczór dłubania. ACE to próba charakteru, kto to złoży może wszystko. No i po polsku - BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Strasznie fajny pojazd !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie . ACE pierwszy i ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Fajny chrabąszcz. Niestety to jest firma ACE. Nie na darmo się mówi kupię model ACE a potem zobacze. To świetna wiadomość po kupieniu w ciemno BA-64 w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi