JanuszF Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Pierwsza galeria niemal skończonego modelu MkV jest w malowaniu bolszewickim, front zachodni 1920r. Prace nad tym modelem rozpocząłem około 2000r. potem nastąpiła kilkunastoletnia przerwa i w zasadzie miał już trafić na śmietnik, ale gdy zobaczyłem jak Bożo zlepił swojego MK IV zmieniłem zdanie i postanowiłem go wykorzystać do przećwiczenia nowoczesnych technik. Duże wsparcie w tym zakresie otrzymałem od kolegów bożo wpożo i Tomka Hejmo. Wyszło jak wyszło Boksart wyglądał tak. Tutaj chciałbym młodzieży zaprezentować jak kiedyś wyglądały nadlewki. Detal trzeba było sobie z nich wyciąć A tak niedolewki To są takie same detale jak na zdjęciu wyżej A tak to wyszło ostatecznie. Jeszcze go trochę pomęczę gdy będę się przygotowywał do postarzania kolejnego modelu i może jakąś błotną podstawkę kiedyś dorobię. Wszelkie uwagi mile widziane Cytuj
Rack Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Świetny, tym bardziej, że materiał wyjściowy był faktycznie tragiczny . Gratuluję samozaparcia, a jak widać śmietnik, to ostatnie miejsce, gdzie model powinien trafić . Cytuj
bazylms Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Efekt końcowy wysoce zadowalający. Teraz przy tych wszystkich modelach Meng i Takom to model po prostu się skleja i nie ma już takiej satysfakcji jak z odratowania takiego trupa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi