MINSTRAL Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Oto mój nowy nabytek a mianowicie E 10 Z trumpka.spacjaFajny model sporo blaszek no i konstrukcja ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Jak dla mnie to ok:) I temat i kamo ładnie zrobione, figurki też niczego sobie. Tylko te gęsi za białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 A ja nie mam zastrzeżeń co do modelu ładnie wykonany figurki też fajne no i podstawka bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Te wynalazki hetzero-podobne są ochydne ale w twoim wykonaniu dość elegancko wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Ze śladów eksploatacji wynika że ofensywa czerwcowa była bardzo intensywna... Jak wykonałeś taką ładną antenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Przepraszam - co oni robili latem 1945 roku? Nie powinni być zdemilitaryzowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Seria E to prototypy Entwicklungsserie (E-series). Nieprawdziwek:) Swoją drogą bardzo ładny nieprawdziwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 To wreszcie te E-10 były używane czy to tylko faza projektowa pozostała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 I lufa mu zardzewiała..? Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Oj podoba Sie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Oglądając zdjęcia na forum dochodzę do wniosku że niemieckie pojazdy rdzewiały natychmiast po wyjechaniu z fabryki Może i fajnie to wygląda ale zupełnie nierealnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Ennno na lufie to farba podkladowa chyba ? Ciekawe swoja droga jak byla wytrzymalosc niemieckich luf ? Ile strzalow wytrzymywaly - ktos wie ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2007 Dokładnie lufa wymieniona w warsztacie polowym wiec była malowana tylko podkładem a nie rdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 http://www.historicon.cba.pl/parisgun.htm Tutaj masz o niemieckim dziale , które wytrzymywało około 65 strzałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 http://www.historicon.cba.pl/parisgun.htm Tutaj masz o niemieckim dziale , które wytrzymywało około 65 strzałów. - raczej o darmowym hostingu... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Dalej nie wiem, co robi niemiecki pojazd z niemiecką załogą latem 1945 roku? Stoi sobie tak spokojnie, jakby nic się nie działo. Chyba, że mamy do czynienia z serią What If? Czyli Niemcy wygrali II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Dalej nie wiem, co robi niemiecki pojazd z niemiecką załogą latem 1945 roku? Stoi sobie tak spokojnie, jakby nic się nie działo. Chyba, że mamy do czynienia z serią What If? Czyli Niemcy wygrali II WŚ. - no dokladnie - lato 1945 - to gdzies w okolicach Amuru sie akcja musi dziac... Sam pojazd to takie pancerne Luft'46. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 MINSTRAL, te kolka to z szablonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Duża klasa!!!!! Fajne momenty !!, Szczególnie podoba mi sie oddanie faktury jarzma działa !!!!, super gąski. Generalnie świetna robota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 Tak samoróbka szablon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi