Zekar Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Witam, Miałem to to pokazać na Mistrzostwach Poznania w ten weekend, ale że zamiast spędzać czas na konkursie spędziłem go w domu, chory postanowiłem wrzucić galerię tutaj. O samym modelu nie ma co pisać, Pantera jaka jest każdy widzi. Wymieniłem tylko lufę na metalową oraz jakieś drobiazgi typu uchwyty na druciane itp. Zapraszam do galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Zawieszenie mi się bardzo podoba. Góra... hmm, jakby jej czegoś brakowało. Taka jakaś jednolita, bez wyrazu. Może kilka wyraźniejszych zacisków poprawi sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Panther fajna - mało obtłuczona, całość nieźle się prezentuje. Jakbym miał się czegoś czepić, to pokrycia dachowego - w tej skali "deski" miałyby ze dwa metry szerokości, nie mówiąc o długości... . Na podstawce wygląda to fajnie, ale mało realistycznie... zwłaszcza na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Mi sie podoba panterka. Sam podstawek nie robie, wiec nie krytykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Dziękuję Panowie za komentarze . SławekK z pokryciem dachowym masz absolutną rację, muszę się przyznać, że zrobiłem je trochę od niechcenia, ot nie miałem pomysłu na ten dach i pozbierałem resztki balsy, które walały mi się po biurku i pomalowałem . Góra... hmm, jakby jej czegoś brakowało Z założenia miał to być pojazd, który w miarę świeżo dotarł na front i nie walczył jeszcze za długo, dlatego nie szalałem ze śladami eksploatacji. Ale zgadzam się, że jakiś wyraźny akcent by mu się przydał. Może jeszcze nad tym popracuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Września 2016 Autor Share Napisano 28 Września 2016 Tego posta wyżej to pisałem ja, nie wiem jak to zrobiłem, że wszedłem jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi