Pafica Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Matildka po niedawno wykonywanej reaktywacji zaczynała już trącić myszką. Wziąłem więc pędzel w łapę obtłukłem ją, a potem pobawiłem się z gąbką. Takie obicia oczywiście pewnie nigdy nie powstały, i nie są zgodne z moją doktryną ale wygląda to efektownie. Tak było: Potem tak: A teraz jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Bardzo ładne obicia - niezły efekt jak na tą skalę! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Ładniutki model z super odbiciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podchorąży Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Cześć, Niezła ewolucja modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Zdecydowanie druga wersja wygląda lepiej. Obicia jak na skalę rewelacyjnie wyglądają, choć jak sam podkreśliłeś mają być efektowne, anie realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Dobrze Pafica, próbuj, próbuj nowego i będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Kolega na przykladzie przedstawil jedyny sluszny kierunek w rozwoju naszych umiejetnosci modelarskich. Zdjecia tez coraz lepsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 no no ale dostała wycisk na tej pustyni... Matyldzie dodało lat ale wygląda piękniej... go ahead jak mówią tam gdzie jestem. pozdrowienia - jak mówią gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Bardzo ładne obicia - niezły efekt jak na tą skalę! Brawo! Jako ze po H1 okres ochronny się skończył, to w pełni sie nie zgodzę z przedmówcami. Za bardzo sie zajaleś wieża,a za mało kadłubem.Nieproporcjonalnie wobec niej. Niestety, nalezy obijać i w mniej dostepnych, bądx płaskich powierzchniach...np przednia płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 A ja nie zgodzę się z przedmówcą słynnym z mega-młotkowania modeli Dla mnie jest okej, obity tam gdzie jest użytkowany i gdzie mógł być ostrzeliwany z broni małokalibrowej (czyli np. przód wieży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Ja natomiast, z mało odwróconymi, niestety,niewszystkie powstaja po ostrzałach, wiekszośc to eksploatacyjne p.s. mojemu przedmówcy, poleciłbym dodatkowo przestudiowanie efektów piaskowania piach+wiatr+stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi