MACIAS1989 Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam! Jako iż jest to mój pierwszy post na modelwork'u chciałem się przedstawić. Nazywam się Maciek i pochodzę z Olsztyna. O istnieniu forum dowiedziałem się od kolegi Mr.Bat'a a do napisania tego postu zachęcił mnie kolega reggy. Chciałem Wam zaprezentować KW-1 w skali 1:35 z Trumpeter'a. Jest to mój trzeci model, więc nie spodziewajcie się rewelacji W dwóch miejscach nie usunąłem śladów po formach, umknęły mi i dzisiaj zauważyłem, że na wieży jest mały odcisk palca, ogólnie się starałem. Chciałem pobrudzić jeszcze gąsienice, poprawić troche tłumiki, ale upał tak na mnie działa, że mi się nie chce i nie wiem czy kiedykolwiek zachce Kilka fotek: Pozdrawiam Cytuj
reggy Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Maciek to mój ziom Wiesz, że jak na trzeci model jestem w pozytywnym szoku, udało Ci się uniknąć wielu błędów początkujących, wash udał Ci się od razu i to jeszcze jak, obicia mają fajny kolor i są w porządku, ładne przebarwienia. Co najbardziej mi się nie podoba, to koła jezdne- były one stalowe i na styku z gąską powinny być albo wypolerowane od jazdy albo chociaż ciemnostalowe. I sopelek rządzi. Cytuj
TomaszDudek Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Model naprawdę świetny dołożyłbym tylko wspomniane wyżej obręcze kół na jakiś metalizer oraz to samo na gąskach Cytuj
93mati Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Prawdziwy Ruski Tank z IIWś . Jak na trzeci model to jestem pod wielkim wrażeniem, tym bardziej widząc te ślady eksploatacji Cytuj
tankista17 Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 zajefajnie jak na 3 model Widać że ten sowiet się orobił na froncie biedny Cytuj
MACIAS1989 Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Napisano 1 Sierpnia 2008 Dziekuję bardzo koła miałem poprawić i pometalizować zęby kół napędowych, ale jak już pisałem jakoś nie moge się do tego zabrać kiedyś poprawie ;) Cytuj
rzelu Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo ładna maszyna z mroźnym klimatem, na obręcze może wystarczyłby ołówek. Cytuj
MrBat Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 No Maciek, postępy robisz w zastraszającym tempie. Washa od razu załapałeś Poza kilkoma niedociągnięciami jest super i jak tak dalej pójdzie to na koniec wakacji to ty mnie uczyć będziesz ;) Się doczekać nie mogę Twojej czwóreczki. Cytuj
Artur Wałachowski Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Mi się nie podoba jedynie ten sopel na lufie. Cytuj
Wicio1d Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 A dlaczemu, fajny jest ten sopelek. Oprócz zwykłego brudzenia czołgu jest w nim coś ciekawszego, fajnego. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo fajny model. Cytuj
tankista17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 sopelek mi się podoba tylko odnoszę wrażenie że przy strzale zniknął by po nim ślad... Cytuj
Andrzej2 Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Można by powiedzieć tak charosza maszina ale powiem tak Wyrombiasty tank Bardzo ładnie wyszły ci te ślady eksploatacji. Za tank należy Ci sie dużżżżżżeeeee Cytuj
Mierzu Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Naprawdę dobrze wygląda ten model. Na mój gust za dużo na nim śladów eksploatacji, ale za to zrobione na dobrym poziomie. Jedynie te obręcze kół. Cytuj
imek46 Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Jak na trzeci model to jest super.Aż się boję pomyśleć co będzie dalej Cytuj
MACIAS1989 Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Napisano 2 Sierpnia 2008 Dziękuję za wszystkie pochwaly i krytyki Wszystko wezme sobie do serca i obiecuję poprawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi