portalus Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Kilka widoków ogólnych. Trochę zbliżeń na detale. I część efekciarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Cudo. Przepiękny model. Brawo za wykonanie i wybór Czarno-czerwona pięknośc. Czysto, bez szpar. Miód, malina. Gdzie go dorwałeś jeśli wolno spytac Pozdrawiam i gratuluje wspaniałego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Jak zwykle mistrzowska robota! Jedynie to coś mi nie gra w końcówkach wydechów po prawej stronie. Co do modelu Vybor to jest Porsche Carrera Tamiyi + transkit Gemballa Geronimo Work's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 No Robi wrażenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Model jako samochód średnio mi się podoba, ale wykonanie bez najmniejszych szpar idealnie pomalowany bez wad dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 No, wykonanie idealne rzuciło mi się w oczy to, że po jednej stronie nakrętki kół sączerwone, a po drugiej niebieskie - dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Coś fantastycznego ! Cudo w każdym calu. Wielki szacunek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 rzuciło mi się w oczy to, że po jednej stronie nakrętki kół są czerwone, a po drugiej niebieskie - dlaczego? Bo jedne są z gwintem lewym a drugie prawym - żeby mechanicy przy wymianie kół nie uszkodzili gwintu chcąc w pośpiechu nakręcić niewłaściwą nakrętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Mi się model zwykłej carrery gt nie podoba. Ale w tej wersji w w takim wykonaniu wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 R E W E L A C J A. Sam samochód jest piękny a ten tuning, daje mu skrzydeł , a nie z każdym tak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Dzięki za informacje koksik750 Ten transkit jest świetny. Może kiedyś się skuszę na takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Piękna maszyna a wykonanie jak zwykle u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Brak pytań ... Piękny model ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Zaje...fajny model!! Wykonanie pierwsza klasa!! Do pełni brakuje oznaczeń producenta na oponach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Ja również przyłączam się do gratulacji. Proszę Cię też o uchylenie tajników fotografowania na czarnym tle. Domyślam się że model stoi na jakiejś szybie. Ale co dalej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Fotografowanie: - namiot bezcieniowy - ściana tylnia i prawa wyłożone aksamitnym tłem - podstawka to płyta z czarnej pleksi - oświetlenie góra i lewa strona z przewagą bocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Fotografowanie:- namiot bezcieniowy - ściana tylnia i prawa wyłożone aksamitnym tłem - podstawka to płyta z czarnej pleksi - oświetlenie góra i lewa strona z przewagą bocznego Dzięki za info. Chyba dojrzewam właśnie do takiego namiotu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi