DarkWing Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Warsztat ukończony więc odrazu wystawiam w galerii: Tak to wyglądało w dniu zakupu a tak po zakończeniu składania... i już zwyczajowo przedstawiam "rodzinę" moto 1:12 z jej nowym członkiem dziękuję wszystkim za opinię i uwagi w czasie warsztatu i zapraszam na narodziny dalszych członków rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Fajny motorek. Chciałbym posiadać takiego w 1:1 Tylko mi troszkę wadzi to, że według mojego wyczucia pod kierunkowskazami jest czarny plastik, przez co w.w wyglądają na za ciemne. I tarcze hamulcowe mogły by być lekko poprzecierane, chociaż wiem, że to do wykonania nie jest zbyt proste Ale to detale, a efekt końcowy bardzo fajny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 kierunkowskazy, hm... muszę się przyznać, że... zanim się zorientowałem było za późno , a nie chciałem już sie "babrać". Postanowiłem więc, że będą... tuningowe Tarcze hamulcowe SĄ przetarte i jestem pewiem, że w wystarczający ( naturalny ) sposób. Może poprostu nie widać tego tak na zdjąciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Łby śrub strasznie psują efekt. Przy mocowaniach osi kół i tylnego wachacza. Kapsle polakierowane na chrom dodały by uroku w tych miejscach. A szkoda to tak zostawić moim zdaniem, bo za bardzo to kontrastuje z resztą modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Piękny motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Dla mnie bomba. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Mam wrażenie, że przed polerką nie szlfowałeś papierem lakieru ale motorek i tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Przyjemny dla oka modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi