jakub476 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Porsche 911 Turbo Tamiya Skończyłem je po prawie 4 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Prześliczna żaba. Lakierek miodzio - żałuję, że moja mi tak nie wyszła. Narobiłeś mi "smaka" na nr 911. Gratuluję ślicznego modelu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Brawo! Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Gratuluję! Moje ulubione Porsche w pięknej czerni Cały model prezentuje się bardzo ładnie, a najbardziej urzeka lakier. Bardzo fajnie wyszły kierunkowskazy - mają taki żywy kolor i sprawiają wrażenie przestrzennych. Jedynie napis na tylnej blendzie powinien być czarny, ale ten element w wykonaniu Tamki jest ciężki do poprawnego pomalowania, więc wybaczam niedociągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Pomijając już ogół, zwrócę uwagę na szczegół Tylne lampy i kierunki po prostu powaliły mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 No właśnie, czego używasz do malowania kierunków? Jeśli można wiedzieć oczywiście:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Wspaniale wykonana i wymalowana "Porszówka" Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieciaDoriDori Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Ach przypomniał mi się film "Młode Wilki" tam Cichy jeździł podobną. Śliczna, gratuluję roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 No właśnie, czego używasz do malowania kierunków? Tutaj jest to Tamiya X-26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki. Trzeba będzie w takim razie niebawem nabyć produkt bo wygląda rewelacyjnie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 No cóż Porsche... To nie moje środowisko, ale dobry model to DOBRY model. Gratuluję. Super lakier i tylny panel świateł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Piękny!! Dla takich modeli się żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Uwielbiam ten model, bo jak byłem mały, to miałem taki bburago. Coś pięknego, co Ty wyczyniasz z tymi tylnymi lampami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Zdecydowanie zasluguje na Fotke Admina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam. Gratuluje doskonalego modelu. Az milo sie patrzy. Wielkie brawa za wykonana prace!!! Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi