marek Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich. Zakończyłam projekt naczepy, jeszcze bez ciągnika ale leży na półce Scania R143. Zmiany do oryginału: - zaczepy do pasów na burtach, - deski na naczepie, - siłowniki zamiast napędu śrubowego na podjazdach, - łańcuchy mocujące podjazdy, - "nadgryzienie zębem czasu". Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Superowa naczepka, ślady użytkowania, stare deski - mistrzostwo , mam taka naczepkę jeszcze w pudle więc Marku pozwolisz, że jeśli się za nią zabiorę to ściągnę co nieco od Ciebie Jeszcze mam pytanie, gdzie trafiłeś tego widlaka, jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Świetna naczepa. Gratki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Fajnie, tak trzymaj i się rozwijaj w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki za pozytywne opinie. adi korzystaj ile chcesz, a odnośnie widlaka niby to 1:24 ale wydaje się trochę za duży. Tu masz linka skąd ja kupiłem: http://allegro.pl/wozek-widlowy-podnosnik-paletowy-dzwig-skala-1-24-i2945164354.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Pewnie było oo tym w warsztacie ale siłowniki powinny być dwustronnego działania. Tak poza tym ładnie zmęczona naczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki za pozytywne opinie. adi korzystaj ile chcesz, a odnośnie widlaka niby to 1:24 ale wydaje się trochę za duży. Tu masz linka skąd ja kupiłem: http://allegro.pl/wozek-widlowy-podnosnik-paletowy-dzwig-skala-1-24-i2945164354.html Przyjmijmy, że to wózek o udźwigu 8-10t więc może być duży dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Piekna naczepa Marek, slady eksploatacji wyszly Ci wysmienicie, a i te beczki na palecie tez pierwsza klasa, tak trzymaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Teraz brakuje tylko czegoś co by tą przyczepę ciągnęło i czegoś na przyczepę Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Już na półce leży Scania R143, ale teraz na tapecie Unimog. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Kawał dobrej roboty. Gratuluje modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Podzielam entuzjazm kolegów jednak dla mnie to deski za bardzo "zmęczone" nawet jak na taką naczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking88 Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Kunszt jakim się wykazałeś poprzez nadanie tej naczepie i całemu osprzętowi realizmu jest po prostu fantastyczny. P.S. Też przymierzam się do zakupu tej naczepy a w międzyczasie zastanawiam się nad jej koncepcją i powiem szczerze, że dzięki Twojej pracy naszły mnie nowe inspiracje. W jaki sposób udało się Tobie zrobić to "stare" drewno Jeszcze raz gratuluję pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Jest na co patrzeć. Gratuluję udanej naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Fajnie wyszła. . Tylko jedno mnie zastanawia---- masz tam wyciągarkę, a burta na skrzyni zamknięta. Łańcuch raz dwa by ją zniszczył podczas pracy. Ode mnie 10,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi