Wojciechu Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Cześć wszystkim!! Ukończyłem mój drugi model Mana, składałem go w wolnym tempie bez pospiechu i jest z niego w miare zadowolony, a o to fotki: Następnym modelem jest Daf XF SCC, którego relacja jest już na na forum. Pozdraawiam THE END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Witam Bardzo ładny MAN przypadł mi do gustu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 16 Września 2007 Witam. No po prostu super. Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Witam ! Jak na drugi twój model prezentuje się wyśmienicie ten Man lakierek ładny wszystko czyste i b.dobrze.Tylko ramę mogłeś dać na taki hmm bardziej mat ale i tak jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Nie jest źle, jak na Twój drugi model wyszedł Ci bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Września 2007 Autor Share Napisano 17 Września 2007 Dzięki za dobre opinie-staralem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Mi się on widzi, ale nic więcej nie powiem bo inni mnie uprzedzili Ładnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Model bardzo ładnie się prezentuje Życzę podobnego efektu, albo jeszcze lepszego przy następnym modelu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Extra model ładny kolor i wnętrze tez sklejałem takiego manika tak jak moja scania przy przenoszenniu mi wypad ale asz tak bardzo nie ucierpiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Super modelik , jakoś wcześniej nie miałem okazji go zobaczyc . Adam ty to masz pecha , jak ja stawiam model na półce to sie modle zeby nie spadł , nie stawiam przy krawedzi , ale i tak ciagle widze czarne scenariusze ze brat mi go zwala ;D . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 nie stawiam przy krawędzi tylko że ja też nie stawiam przy krawędzi ,a man mi spadł przy przenoszeniu, a scania mi spadła raz z szawki i raz mi ja siostra zwaliła mam nadzieje że mi następny model nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Bardzo ładny model dokładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Witam. Pozwole sobie dodać mała aktualkę mojego Manika. Do Mana dorobiłem naczepę, ale niestety nie moge zmieścić innych zdjęć poniważ w chwili obecnej nie mam aparatu Zdjęcie robił ktoś-nie wiem kto. Fotka jest zrobiona na wystawie modelarskiej w Strzyżowie i była tam tylko jedna moja ciężarowka współczesna, a tak to sama pancerka. Fotki: P.S Obecnie kończe Dafa Xf i zacząłem budowę (Studebakera US- 6 to moja nagroda z wystawy.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 No spoko manik ladne szczegoly w szoferce.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Manik spoko, a Bartini dlaczego napisałeś dwa posty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi