oltrans Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Witam. Ostatnio skończyłem robić feralnego krupa. Revell fatalnie wykonał części do modelu,sporo rzeczy wymagało poprawek niektóre nie pasowały do siebie bądź były krzywe,na dodatek model oberwał dwa razy w trakcie budowy,raz spadł po malowaniu kabiny powstało pęknięcie w tylnym boku kabiny, drugi raz spadł już gotowy podczas nakładania kurzu cała kabina się rozleciała a jakby tego było mało to powstało pęknięcie pomiędzy kabiną a maską na wysokości szyb. Na szczęście uszkodzenia dało się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Superancka ciężarówka z duszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Bardzo fajny, jaka to skala?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Ogólnie "cywilne" wytwory zupełnie mnie nie kręcą jednak twoja ciężarówka bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Piękny samochód i wspaniały model (zdaję się 1:24?) - moim zdaniem zdecydowanie lepiej do niego pasuje spracowane wykończenie Twojego autorstwa niż błysk nowego lakieru, np. taki, jak proponuje Revell na boxarcie w zestawie 07559. Nie "robię w cywilnych", ale teraz widzę że to może być błąd zaniechania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 Witam dziękuje za komentarze ,skala to 1:24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Świetnie zrobiony Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi