BALROG Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Kwietnia 2012 Super Moderator Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Gratuluję medali Jednak, przy całej okazałości modeli, bandery to TOTALNA porażka - burzą przyjemny odbiór modeli. Nie ładnie, kolego, BALROG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Gratuluje modeli - schnellboty widziałem na żywo i sprawiają bardzo miłe wrażenie. Co do bander - nasz modelarski purysta, Marek poruszył ten temat w Inie z Balrogiem i później stwierdził, że przy spojrzeniu z bliska, z banderami nie jest tak źle jakby to mogło wyglądać. PS. Fajne zdjęcia Balrog masz w niemieckim mundurze ale myślę że amerykański byłby lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Oj tam amerykański, lepszy radziecki byłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Szacuneczek-extra modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Piękna parka. Zazdroszczę modelarskiego kunsztu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Pięknie wykonane. Trochę brakuję efektów eksploatacyjnych, ale zakładam że takie były intencję . Gratuluje dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Piekne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Również przyłączam się do ochów i achów. Kawał dobrej roboty Mam nadzieję, ze dane mi będzie obejrzeć oba Schnelle na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Szczere Gratulacje. eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Również przyłączam się do ochów i achów. Kawał dobrej roboty Mam nadzieję, ze dane mi będzie obejrzeć oba Schnelle na żywo zależy czy będziesz w Koszalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Nie to co Ty, w tym czasie będę na Księżycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Piękne cacka gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi