BaldPuma Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Pora zakończyć najstarszy z moich modeli (dziura pod grila wycięta w listopadzie 2008) Mix modeli Dragona M998 (kadłub) + M1114 (chłodnica, tylny zderzak) + trochę części (do uzbrojenia głównie) z blachy Eduard M1025 + szpeje własne Zapraszam -> WARSZTAT 01 02 03 04 05 06 07 08 09 i na koniec linki do pełnowymiarowych dużych i oryginału 10 11 12 Edytowane 10 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 pysznie - gatuluję jako pierwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kolejne perfekcyjne maleństwo w Twoim wykonaniu i ta zegarmistrzowska skala duży szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Majstersztyk i tyle:!: Rozpisywał się nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 To zdecydowanie Twój najlepszy model. Warto było się nad nim tyle męczyć. GRATULACJE Pora zakończyć najstarszy z moich modeli (dziura pod grila wycięta w listopadzie 2008) Czyli z tego wniosek, że jak teraz wytniesz jakąś dziurę pod grilla, to lepszy model niż ten powstanie w maju 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Majstersztyk Plus za GROM, no i podziwiam skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 Mała modyfikacja po ogladnięciu "górnych" zdjęć. Dodane: anteny, wycieraczka, tabliczki na blachach przy słupkach. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 tradycyjnie powtórka dużych w "standardowym" formacie d1 d2 d3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 No i teraz możesz spokojnie odstawić go na półkę Te dwa zdjęcia - (nie żeby inne nie, ale te 2 mi się szczególnie podobają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawo Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Baaardzo mi się podoba! Mam zamiar wykonać takiego w 1:35 i dzięki Tobie będę miał się na czym wzorować (zdjęcia z warsztatu) - swoją drogą śmieszne, nie? Powinno się wykonywać mniejszy model na podstawie większego, tudzież oryginału, a u mnie na odwrót, ale cóż - kolega odwalił kawał dobrej roboty w tak małej (czy dużej, bo się mylę?) skali.... Im częściej widzę różne warsztaty, galerie waszych Humvee, tym bardziej rośnie mi apetyt na mojego przyszłego GMV-N... tyle, że u mnie możecie spodziewać się dioramki (figurasy będą). No ale brak kasy mnie ogranicza.... może mnie ktoś wspomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi