Skocz do zawartości

{[RELACJA]} budowy Messerschmitt BF-109 G-14 'Croatian A.F '

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jest to moja pierwsza relacja na tym forum.

Model jest z firmy MASTER CRAFT która (jak dla mnie ) nie jest taka zła oprócz tego że dużo jeste slifowania i częsci nie są ( nieraz ) pasowne

861e4c5ca42f1fbdm.jpg

ae2617973627d359m.jpg

7eb8801a06fa3d77m.jpg

narazie tyle następne zdjęcia trochę później

• Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heheh ale żeś go ogumkował !!:D no rzeczywiscie przydałyby sie zdjecia lepszej jakosći. Od jak dawna składasz modele ? i postaraj sie nie malowac już plakatówkami lepszy efekt osiagniesz acrylową pactrą.

Napisano

witam

zdjcia poprawim w picasa2 jak najlepiej się da ( ale zrymowałem )

modele plastikowe składam od dwuch lat ale wcześniej ich nie malowałem tylko skleiłm i postawieł mna półkę.

farby akrylowe kupie jak kasy nazbieram , ale narazie musze się męczyć plakatówkami.

Napisano

Heheh fajny rym !:D Ok wiec z niecierpliwościa czekam na dalsze etapy budowy Twojego messerka:D Za tem życze miłej budowy Pozdrawiam

Napisano

Zaszpachluj także powierzchnie łaczenia sie oby dwóch połowek kadłuba. Bo choc nie widac ich zbyt dobrze to po pomalowaniu wyłonia sie jak zjawa w koszmarze

Napisano
Zaszpachluj także powierzchnie łaczenia sie oby dwóch połowek kadłuba. Bo choc nie widac ich zbyt dobrze to po pomalowaniu wyłonia sie jak zjawa w koszmarze

msegen - najlepiej byś zrobił jak być całość przejechał papierem ściernym a w szczególności łączenia.

Pozdrawiam Grzegorz

Napisano

Najpierw zaszpahlowac a potem przejechac papierem sciernym i gra gitara

Napisano

Witam

statecznik pionowy też otrzymał szpachel

e2ffa424e94c9c6am.jpg

Ps. czy ktomiałby na odsprzedanie/oddanie farby pactra,humbrol.

kolory : żółty, biały,czarny,zielony, niebieski jasny ( nie błękitny ), pomarańczowy

Napisano

Mam ten sam model to pokibicuje troche ;)

Napisano
Ps. czy ktomiałby na odsprzedanie/oddanie farby pactra,humbrol.

kolory : żółty, biały,czarny,zielony, niebieski jasny ( nie błękitny ), pomarańczowy

W sklepach maja tyle, ze az sprzedaja...
Napisano

witam.

samolot dostał szkrzydeł ale za chętyn do ucieczki on nie jest :)

ot i co zrobiłem :

b3a28647413e67e5m.jpg

1ce16fe1eaac476bm.jpg

prosze o komentarze