sianko Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam! I mnie udało się dobrnąć z tym modelem do końca zabawy konkursowej. Chciałbym podziękować wszystkim odwiedzającym mój wątek warsztatowy za życzliwe słowo, Marwawowi za pozytywne poganianie i koledze ZIO_BY_NAIT za wsparcie dokumentacyjne. Sam model całkiem nieźle się sklejało, a problemy (jak zwykle) pojawiły się podczas przyklejania górnego płata. Po wykonaniu naciągów ,uznałem, że jakoś to wszystko koślawo wygląda, urwałem górny płat i na nowo rozpocząłem ten etap budowy, w związku z czym prace się mocno opóźniły. Model ma kilka błędów merytorycznych oraz “rzemieślniczych” ( czysto modelarskich), których już raczej nie poprawię (mam dość). Nie jestem też przekonany do koloru powierzchni jaki dobrałem. Może w przyszłości dorobię jakąś podstawkę, oraz boczne pokrywy silnika (których nie zdążyłem wykonać). Pozdrawiam! Cytuj
skikut87 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 gdy patrze na twoje prace zawsze powstaje mi jedno pytanie czy to oby na pewno 72 ?? Ponownie gratulacje Cytuj
JARD Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Ale piękny jest model ten. Zachwyciłem się. Cytuj
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 No ładne cacko...fiu fiu fiu Szczególnie silnik i szprychowane koła robią bardzo dobre wrażenie (I to w 72!). Duży jak Morze Śródziemne plusior należy Ci się również za ślady eksploatacji. Wspaniałe, małe dzieło ! Cytuj
Marwaw Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 No Stary, właśnie miałem Ci napisać, że masz mi nie cukrzyc na temat Fokkera tylko się streszczać z Rumplerkiem, ale mnie ubiegłeś Napisze tylko, że mnie poziom wykonania modelu zupełnie nie dziwi, po prostu znać Rękę Mistrza Gratuluje i Wesołych Świąt Cytuj
Marudek Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Gratuluję wspaniałego modelu! Naciągi są niesamowite - naprawdę trudno uwierzyć, że to 1/72 Cytuj
sianko Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Panowie bardzo dziękuję i Wesołych Świąt życzę! Cytuj
Ipkinss Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Kolego sianko! Jak zwykle świetny model! Naciągi i ślady eksploatacji na najwyższym poziomie Szacun Pozdrawiam Ipkinss Cytuj
no.tips Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Zdjęcia też nie odstają poziomem od modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi