Kvaot Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Witam! Mój pierwszy czołg w historii gotowy, specjalne podziękowania dla @JSJ który czuwał nad poprawnością historyczną mojego modelu. Mam nadzieję, że następne będą wychodziły mi lepiej. Link do Warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Jak na pierwszy model to jest całkiem dobrze. Obserwowałem twój warsztat od początku i widzę, że jesteś otwarty na rady innych doświadczonych kolegów co dobrze wróży na przyszłość. Dlatego wyciągaj kolejny model i działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Jest ok, szczególnie że to początek. Bierz się za kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 całkiem fajnie. Idziesz w dobrą stronę. Aby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Dzięki za słowa wsparcia Na półce czeka już Pzkpfw III od dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 a ja mam radę na temat robienia zdjęć, zbuduj sobie coś takiego https://www.facebook.com/pg/team4model/photos/?tab=album&album_id=346823415656166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Namiot bezcieniowy to dobry pomysł, jeden już zrobiłem, trochę niewypał, może z drugim mi wyjdzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Jak na pierwszy model super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Namiot bezcieniowy to dobry pomysł, jeden już zrobiłem, trochę niewypał, może z drugim mi wyjdzie lepiej A mi się podoba w tym wiosennym Słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Namiot bezcieniowy to dobry pomysł, jeden już zrobiłem, trochę niewypał, może z drugim mi wyjdzie lepiej A mi się podoba w tym wiosennym Słoneczku Tak masz rację. Na słońcu owszem. Ale z białym tłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2017 Spokojnie panowie, teraz to przynajmniej wiem jak ten "namiot" poprawnie zrobić w tym poradniku ktoś używał jakiegoś PCV do zrobienia tych ścianek, ja to raczej będę skazany na tekturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi