Kvaot Napisano 4 Czerwca 2017 Napisano 4 Czerwca 2017 Witam! Mój pierwszy czołg w historii gotowy, specjalne podziękowania dla @JSJ który czuwał nad poprawnością historyczną mojego modelu. Mam nadzieję, że następne będą wychodziły mi lepiej. Link do Warsztatu Cytuj
Markuz Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Jak na pierwszy model to jest całkiem dobrze. Obserwowałem twój warsztat od początku i widzę, że jesteś otwarty na rady innych doświadczonych kolegów co dobrze wróży na przyszłość. Dlatego wyciągaj kolejny model i działaj dalej. Cytuj
bazylms Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Jest ok, szczególnie że to początek. Bierz się za kolejny. Cytuj
pedzelek Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 całkiem fajnie. Idziesz w dobrą stronę. Aby tak dalej Cytuj
Kvaot Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Napisano 6 Czerwca 2017 Dzięki za słowa wsparcia Na półce czeka już Pzkpfw III od dragona. Cytuj
Panzer Machine Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 a ja mam radę na temat robienia zdjęć, zbuduj sobie coś takiego https://www.facebook.com/pg/team4model/photos/?tab=album&album_id=346823415656166 Cytuj
Kvaot Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Namiot bezcieniowy to dobry pomysł, jeden już zrobiłem, trochę niewypał, może z drugim mi wyjdzie lepiej Cytuj
Cade Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Namiot bezcieniowy to dobry pomysł, jeden już zrobiłem, trochę niewypał, może z drugim mi wyjdzie lepiej A mi się podoba w tym wiosennym Słoneczku Cytuj
pedzelek Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 Namiot bezcieniowy to dobry pomysł, jeden już zrobiłem, trochę niewypał, może z drugim mi wyjdzie lepiej A mi się podoba w tym wiosennym Słoneczku Tak masz rację. Na słońcu owszem. Ale z białym tłem. Cytuj
Kvaot Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Napisano 9 Czerwca 2017 Spokojnie panowie, teraz to przynajmniej wiem jak ten "namiot" poprawnie zrobić w tym poradniku ktoś używał jakiegoś PCV do zrobienia tych ścianek, ja to raczej będę skazany na tekturę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi