sokol Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Lotnisko Redzikowo, wrzesień 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Lotnisko Redzikowo, wrzesień 2003 Dokładnie! I tymi zdjęciami natchnąłeś mnie na apkę... Wstyd trochę, bo to już SIEDEM lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Mirosławiec 2010: Następca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 A co to jest ten z zółtą budą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 A co to jest ten z zółtą budą? Lotniskowe Urządzenie Zasilające czyli Luzes. To ja też podłączę się z apą, druga z Powidza w tym temacie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Lotniskowe Urządzenie Zasilające czyli Luzes. Widzę, że to jakieś polskie, ale na bazie czego to jest: Star? Jelcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Star - różne wersje. Jest jeszcze odmiana w postaci wózka http://www.wcbkt.pl/luzes2m.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Mam foty z AirFire z BYdgoszczy to co ma w budzie urządzenie i deske rozdzielczą kabiny. jak nie zapomnę to wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi