pudzian30 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 (edytowane) Witam model zrobiony troche ma szybko bo czas mi sie skończył a nie chciałem żeby model leżał w częściach. troche błedów jest, ale cały czas się uczę. Aha i przepraszam za słabą jakość zdjęć ale aparat mi wysiadł i robiłem telefonem. Edytowane 29 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Witaj, jak na szybko złożony model, to wygląda ok Postaraj się jeszcze o domalowanie uszczelki szyby czołowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Mi się podoba, ładny lakier, nieźle położony, czysto sklejony model. Na minus to tylne klosze oraz przednie kierunki, brak połysku lakieru, brak przewodów w silniku. Mogłeś jeszcze pomalować uszczelkę przedniej szyby , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Scania bardzo fajna można wiedzieć jakiej firmy farbką malowałeś ten model?.Mnie osobiście dziwnie wygląda rama taka jakby troszkę za krótka no ale to nie twoja wina tylko taka konfiguracja.Ogółem model bardzo fajnie wykonany zwłaszcza, że robiony na (szybkiego) pozdrawiam kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Elegancko jest Mnie tam się wszystko podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Jaka to farbka to ci nie powiem bo to jest farba samochodowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Niestety szkoda paru błędów... najbardziej żal, że nie poprawiłes Italeri i nie przedłużyłeś rozstawu osi o 33 mm. Strasznie to wygląda... za tylną ścianą od razu siodło Sklejasz modele na czas, czy na jakość ? Jeżeli na czas, to nic nie osiągniesz Scania nazywa się T143M 500 Topline, a nie tak jak Ty napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Ładna ,ale ta krótka rama ... Trochę psuje całokształt A powiedz coś więcej na temat budowy Torpedki. Sprawnie się to klei czy występują jakieś problemy ? Wnętrze wchodzi na luzie od spodu czy nie wklejałeś tylnej ściany ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Ładny model wyszedł jak na szybko klejony... czysto i schludnie tak trzymaj! Trucknology czepiasz się ramy i błędów kolega napisał , że kleił szybko i poczatkującym jest. Wklej coś swojego to pokrytykujemy bo w ostatnich kilkunastu tematach nic Twojego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Jest pare problemów. Mocowani do tłumika nie pasuje. Zbiornik tez musialem troche przesunąć. nie idzie wlożyć srodka od dołu każdy element malowałem osobno potem było trzeba delikatnie skejac. Miałem plan całość polakierować, ale jestem kierowcą i czasu brak jak to w tym zawodzie. Mam w planach na warsztat wziąść teraz dafa xf 105 ale to moze w nastepnym tyg i wtedy bede prowadził relacje z budowy żeby nie było błedów a było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Trucknology czepiasz się ramy i błędów kolega napisał , że kleił szybko i poczatkującym jest. Wklej coś swojego to pokrytykujemy bo w ostatnich kilkunastu tematach nic Twojego nie widzę Proszę Cię bardzo... viewtopic.php?p=286790#286790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 29 Listopada 2009 Witam. Ja mam tylko jedno, model ok, ale te zdjęcia, żeby coś zobaczyć to trzeba się wpatrywać, a jak by tak kilka sekund poświęcić na ich rozjaśnienie, to było by ok. Twoje zdjęcie w orginale: I to samo zdjęcie po 5 sek. poprawce. i co lepiej? Chyba więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Tak się zastanawiam. kolega to robi modele tak "na palę" fakt pomalował nic więcej. Żadnych relacji w warsztacie a szkoda na pewno było by wszystko lepiej rozwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Kolega już napisał że będzie relacja i gorąco zachęcam do tego, jak widzisz jest tu wiele osób które pomogą, a zdjęcia to sekundy w budowie modelu , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 a zdjęcia to sekundy w budowie modelu Święta racja. Sam muszę się do niej przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi