Maletak Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) Witam. Zamieszczam jako pierwszy galerię. Model sklejało się przyjemnie do czasu zalania linii podziałowych . Kto oglądał relację ten wie o co chodzi i co najbardziej zwaliłem. Nie liczę na cuda, wstawiam zdjęcia tak jak model wygląda i przyznaję się bez bicia. Nie ma co płakać i czas zabierać się za coś innego. Może tym razem będzie lepiej. Pzdr. Po raz kolejny przekonuję się, że nie potrafię zrobić dobrych zdjęć Edited December 13, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Może i te linie są trochę krzywe, ale uważam że za bardzo przeżywasz . Model jest bardzo ładny, czysto sklejony. Jedyne co bym zmienił pomalowałbym na czarno środki wydechów. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maletak Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Jedyne co bym zmienił pomalowałbym na czarno środki wydechów. Faktycznie, przeoczenie, zaraz je pomaluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Bardzo mi się podoba efekt końcowy Co do linii podziału, to myślę, ze mimo wszystko dałeś radę Jedynie co to uważam, że do zółtego koloru czarne linie za bardzo kontrastują... mogłeś zrobić z jakiegoś szarego, albo bardzo przyciemnionego żółtego Poza tym gratuluję bardzo dobrego motywu przewodniego na modelu Pozdrawiam Mors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maletak Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Dzięki koledzy. Takie opinie podnoszą na duchu, jednak mogło być o wiele lepiej. Co się odwlecze to nie uciecze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vybor89 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 jednak mogło być o wiele lepiej spokojnie. Następny model będzie już na bank dużo lepszy. Ten 350 Z i tak moim zdaniem jest jednym z lepszych i ciekawszych modeli w konkursie. Brawa za odwagę i wytrwałośc z tym Tribalem. Podwozie też wyszło b.dobrze. za ten model. Ech. Ja szykuję następne fotki mojego Evo dopiero po świetach. Ale będzie mała niespodzianka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maletak Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 Wrzucam kolejną porcję zdjęć, tym razem już z podstawką... Tu troszkę się pobawiłem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Bardzo ładnie się prezentuje ten Nissan na tej podstawce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted April 4, 2010 Super Moderator Share Posted April 4, 2010 Witam. Model zaprezentowany w pierwszym poście przez Ciebie, wydawał mi się jak by czegoś mu brakowało. A teraz na tej podstawce wygląda super. Gratuluję pomysłu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maletak Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 A dziękuję bardzo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Model zaprezentowany w pierwszym poście przez Ciebie, wydawał mi się jakby czegoś mu brakowało. A teraz na tej podstawce wygląda super. Gratuluję pomysłu. Też tak myślę, dodanie dioramki, korzystnie wpłynęło na wygląd modelu, podstawka odwraca uwagę od linii na które tak narzekałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts