adamkijak Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczow i zapraszam do galerii. Projekt w koncu skonczony, dokladnie po 3 miesiacach i 8 dniach, szczerze to myslalem ze dluzej mi to zajelo. Dla zainteresowanych warsztat: viewtopic.php?t=16271&postdays=0&postorder=desc&start=30 Duzo w tym projekcie byo dla mnie nowosci, poraz pierwszy ukonczylem tak duzy scratch/konwersje, postanowilem takze poprobowac z modulacja kolorystyczna (zdecydowanie mi odpowiada przy modelach w malowaniu pustynnym, ale jeszcze dluga droga przede mna z ta technika), postanowilem takze pomalowac detale przed washem, a nie po jak zwykle. Proba biedronki takze niezle wyszla, chociaz niewiele z tego widac na zdjeciach. Po tym projekcie wracam do podstaw. Musze popracowac nad czystoscia klejenia, przestac rozcienczac Tamiye wodka i kupic nowy kompresor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 zawsze uważałem M88 za pokracznego klamota, jednak ładnie podany cieszy oko. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Wyszedł znakomicie. Nie wiem czego się czepiasz swojej czystości klejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Wyszedł znakomicie. Nie wiem czego się czepiasz swojej czystości klejenia Bo nie widziales z bliska tak jak ja codziennie go ogladam. Niemniej dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy pojazd, bardzo dobry model. Niby klocek w piaskowym kolorze, ale szczegóły dodają mu życia. I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 ładny, ładny, jeszcze zdejmij maskol z wizjerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 ładny, ładny, jeszcze zdejmij maskol z wizjerów To mnie stary teraz zabiles, ty tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Bardzo ładny model. Podziwiam wkład własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Bardzo fajny karaluch Tylko gąski takie pancerne. Bravvo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi