adamkijak Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Witam wszystkich forumowiczow i zapraszam do galerii. Projekt w koncu skonczony, dokladnie po 3 miesiacach i 8 dniach, szczerze to myslalem ze dluzej mi to zajelo. Dla zainteresowanych warsztat: viewtopic.php?t=16271&postdays=0&postorder=desc&start=30 Duzo w tym projekcie byo dla mnie nowosci, poraz pierwszy ukonczylem tak duzy scratch/konwersje, postanowilem takze poprobowac z modulacja kolorystyczna (zdecydowanie mi odpowiada przy modelach w malowaniu pustynnym, ale jeszcze dluga droga przede mna z ta technika), postanowilem takze pomalowac detale przed washem, a nie po jak zwykle. Proba biedronki takze niezle wyszla, chociaz niewiele z tego widac na zdjeciach. Po tym projekcie wracam do podstaw. Musze popracowac nad czystoscia klejenia, przestac rozcienczac Tamiye wodka i kupic nowy kompresor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 zawsze uważałem M88 za pokracznego klamota, jednak ładnie podany cieszy oko. Gratuluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Wyszedł znakomicie. Nie wiem czego się czepiasz swojej czystości klejenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Wyszedł znakomicie. Nie wiem czego się czepiasz swojej czystości klejenia Bo nie widziales z bliska tak jak ja codziennie go ogladam. Niemniej dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Bardzo ciekawy pojazd, bardzo dobry model. Niby klocek w piaskowym kolorze, ale szczegóły dodają mu życia. I o to chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drak Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 ładny, ładny, jeszcze zdejmij maskol z wizjerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 ładny, ładny, jeszcze zdejmij maskol z wizjerów To mnie stary teraz zabiles, ty tak na serio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klepas Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Bardzo ładny model. Podziwiam wkład własny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Bardzo fajny karaluch Tylko gąski takie pancerne. Bravvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts