Szymeeeek Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 mam pytanko jakim kolorem pomalować pustynnego abramsa M1A1 i jak go mam ubrudzić(jestem zupełnym noobem w tej sprawie).Mogę prosić też o zdjęcia tego czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Kurde, szukalem po calym internecie ale nie znalazlem ani jednego zdjecia tego czolgu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Ja wpisałem w googlach i jest to link: http://images.google.com/images?client=opera&rls=pl&q=abrams&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Jezeli chodzi o zdjecia, to na poczatek polecam TEGO LINKA. Natomiast jezeli chodzi o sposob malowania, polecam TEGO LINKA. A jak bedziesz mial jakis konkretny problem, smialo pytaj. Jezeli jestes noob, najpierw zapoznaj sie przynajmniej mniej wiecej z zawartoscia forum, wiele rzeczy Ci sie z miejsca wyjasni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 5 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2007 dobra zdięki za zdjęcia ale jakimi farbkami mam go pomalować i jak go mam ubrudzić bo niewiem (może jakiś sposób)????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Wpisz w wyszukiwarce forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 dobra zdięki za zdjęcia ale jakimi farbkami mam go pomalować i jak go mam ubrudzić bo niewiem (może jakiś sposób)????????? Ty czytasz to co jest na forum, czy tylko obrazki ogladasz? A jak bedziesz mial jakis konkretny problem, smialo pytaj. Jezeli jestes noob, najpierw zapoznaj sie przynajmniej mniej wiecej z zawartoscia forum, wiele rzeczy Ci sie z miejsca wyjasni... Sorry, ale nie wytrzymalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 i jak go mam ubrudzić bo niewiem (może jakiś sposób)????????? Niezawodny sposob: postaw go na polce, za dwa, trzy miesiace bedzie brudny jak zaraza. Poza tym, nie chce ci sie wklepac A B R A M S w wyszukiwarke a chcesz sie bawic w modelarstwo? Daj se spokoj chlopie. Zajmij sie czyms co wymaga mniej wysilku, sluchaniem muzyki na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 zapoznałem sie z zawartoscia forum i dalej nie wiem jaką farbka mam go pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Proszę bardzo... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=painting+abrams+m1&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 http://www.airbrushtalk.com/abtv5n1.htm http://www.ipmsaustralia.com.au/html/articles/afv010602a.htm Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 A w instrukcji nie podali jakiś namiarów na kolory? A co to za model, znaczy jak firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 wez humbrola 63 matt sand, lub desert yellow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Jeśli chodzi o piaskowe kolorce to najlepszy chyba humbrol 148... Na to pastele i będzie w miarę ok. Tak mi się wydaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Jeśli chodzi o piaskowe kolorce to najlepszy chyba humbrol 148... Na to pastele i będzie w miarę ok. Tak mi się wydaje, bo czołgów nie robię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Dajesz humbra 148 albo 94, bierzesz piaskową szrawą zółtą czy inną tam suchą pastelę i brudzingujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi