lucass_krk Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 chciałbym pokłonić się koledze Lukass_krk. .oto co wydrukował mi na swoim ploterze jako podstawę pod "niosącego pokój" : wymiary wycinku lotniska 700*1000mm,trzeba będzie tylko dociąć,pożłobić płyty delikatnie i lekuchno pobrudzić.nie wiem tylko jak ja galerię dokonam bo w Inowrocławiu będę 02-03kwietnia a 04 zamykają wątki zostanie więc około 24 godzin ale mam nadzieję,że dam radę. Lukass_krk ,będę przejazdem w Crakovii to wisz, rozumisz: kolego error Ci się wkradł lotnisko ma 100x140 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 z tym errorem to sam nie wiem dlaczego podałem takie rozmiary toć znałem jakie są pewniakiem o czymś innym myślałem jak pisałem.A oto najnowszy odcinek serialu,dużo w łikendo nie dziabłem.jeno kalki jakieś, niewielkie poprawki farbą: oto brakujące jeszcze elementy: jak widać wyloty przy silnikach jeszcze też zostały i takie tam tam inne. Jeśli ktoś widzi jeszcze jakieś baboki to niech mi tu zaro naskrobie w czym rzecz .pod koniec tygodnia wstawię galerię,jednak bez lotniska.jeśli dotrę do Inowrocławia przed upływem terminu 04.04.2010 to wstawię z lotniskiem,jeśli nie to poproszę załogę czy mogę.zobaczymy bo jadę samochodem,wyruszam 31marca późnym popołudniem albo 01kwietnia rano. jedzie się 2doby na luzie(20godzin jak się ma dwóch kierowców i nie nocuje nigdzie). a i też w trakcie podróży może się coś przytrafić np.kolejne śmigło utrącić albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Szerokiej drogi i spokojnie, bez szaleństw, zdążysz. Linie podziałowe, wyloty skrzydłowe przy silnikach i takie tam w jakiś sposób zaznaczysz? Pozdrowionka Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Marca 2010 Autor Share Napisano 24 Marca 2010 wyprodukawałem sobie troche brudu: a to b-36 ukończony w 95%.brakuje karabinów i anteny na górze ale to po podróży do polski no i jeszcze matt'em muszem go machnąć no i jak ktoś widzi coś to niech mi pisze.wstępna galeria w "fin de semana"(weekend). Linie podziałowe, wyloty skrzydłowe przy silnikach i takie tam w jakiś sposób zaznaczysz? letko żem coś tam porobił z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 w celu osiągnięcia wytarcia przez wiatr, pędzlami mazgłem matem model z lekką domieszką brudu, który sobie wyprodukowałem.jeszcze polerka oszklenia ,której mi się nie chce robić.mam sporo na głowie z wyjazdem teraz. drobna uwaga: na stronie 7-mej warsztatu jest film dokumentalny w 5-ciu częściach.jeśli ktoś uważa ,że zbyt mocno wyglądają okopcenia przy silnikach zapraszam do przeanalizowania filmu.szczególnie polecam w części 4-tej: 01:31 i 07:44 minuty filmu, oraz w części 5-tej: 04:28; 04:50; 05:10 i 05:40 minut filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 no to wyruszam do polski z modelem 1kwietnia.powinienem być na miejscu koło południa dnia następnego ufam,że zdążę doprawić karabiny i antenkę, oraz wstawić galerię do 4kwietnia.trzymajcie kciuki.wyłączam się bez odbioru. hasta pronto companeros.no to lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Tylko jedź ostrożnie żeby modelu nie zniszczyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 jechałem ostrożnie ale są uszczerbki na zdrowiu do 24-tej myślę zdążyć naprawiać i galerię postawić a jak nie to wstawię w takim stanie w jakim będzie.idzie ręce załamać mam na dziś pełne ręce roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 trzymam kciuki poprawiaj fotografuj wstawiaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 jest do obejrzenia tutaj: CONVAIR RB-36H PEACEMAKER brakuje kilku elementów ale już czasu nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi