kamit Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Przedstawiam galerię zakończonego modelu Peugeota 206 WRC, którego barwy od dość dawna chodziły mi po głowie. Samo sklejanie modelu nie sprawiało kłopotów ale cały czas zastanawiałem się jak wykonam kalkomanię i malowanie. Wstępny projekt był fajny ale mało ambitny i w trakcie budowy zmieniła się koncepcja malowania - myślę, że na plus! Autko nabrało agresywnego wyglądu. Pewnie wielu się dopatrzy zbyt słabego spolerowania (miałem obawy, że coś popsuję tak jak o mało nie popsułem Sylvii!!) - pracuję jeszcze nad tym by wykonać to dobrze, ale okazję do poeksperymentowania z polerką zostawiam sobie na następny model... Oto i mój stwór: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Bardzo ładny model gratulacje. Tylko tak jak już pisałem, światło stopu i przeciwmgielne psuje całość. Przód modelu jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Model piękny, śledziłem budowę od początku. Reflektory jak prawdziwe! Co do stopu i przeciwmgielnego to ja bym się pokusił o zrobienie ich z przeźroczystego plastiku i pomalował clear colorem. Zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Fajny model ,no i w ogóle brawa za własny projekt malowania Nic więcej do dodania nie mam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Bardzo elegancko i czysto wykonany model. Świetny pomysł z własną koncepcją malowania, uważam że wyszło naprawdę świetnie Dziwią mnie tylko francuskie blachy z tyłu, skoro samochód jest z polskiego teamu? No chyba że takie było zamierzenie, bo przyznam się szczerze, że nie śledziłem na bieżąco wątku warsztatowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Witam. Aktualnie siedzę w samolotach. Ostatni samochód skleiłem jakieś 25 lat temu, ale twój wątek podglądałem od początku. Zaciekawiło mnie jak poradzisz sobie z niekonwencjonalnym malowaniem. Efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania. Piękny model. Moim zdaniem dobrze, że go nie popaprałeś błotem. Brawo i jeszcze raz brawo pozdrawiam GEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Coś mogę napisać, koledzy już wszystko napisali. Modelik bardzo mi się podoba. Gratujuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Coś mogę napisać, koledzy już wszystko napisali. Modelik bardzo mi się podoba. Gratujuję. No dokładnie, nic ciekawszego nie da się wymyśleć... Mi również model bardzo przypadł do gustu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Dzięki!!! Cieszę się, że się podoba... projekt rozwija skrzydła i w oparciu o ten model ma powstać oklejenie prawdziwego auta - też Peugeota ale 106 Rallye grupy N... Jeśli dojdzie do realizacji projektu nie omieszkam tutaj się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi