Maciej Turczynowicz Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Baaaardzo ładne modele pogratulować kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Czlowieku kopara opada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Tyle mam do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Piękne modele ,najbardziej podobają mi się 2 volva, wiem że to pierwsze zdobyło miejsce pucharowa w kat. poj. spec. ale nie wiem które. Jakbyś mógł to zrób więcej fotek tych volviaków i ostatniej Scani Pozdrawiam i gratuluję kolekcji PS.Chodzi mnie o volva FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 No Macieju, toś się teraz popisał, bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Naprawde super kolekcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Podzielam zdanie kolegów. Nic dodać nic ująć. Pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 woooow, po prostu miażdżą wszystko te modele, naprawdę, masz bracie talent oj masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 To jest poprostu nie do opisania! O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Jeżeli to są stare modele to jak wyglądają nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 oo trafna uwaga, co z nowymi modelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Turczynowicz Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Jeżeli to są stare modele to jak wyglądają nowe. Nowy jest jeden Scania T, zabieram się do tego pojektu już prawie dwa lata, na chwile obecną maluje to w pracy już ponad dwa miesiące i na pewno jeszcze miesiąc mi zejdzie może dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 W Peterbilt'cie poszła uszczelka pod głowicą. Kopci na biało Czy może to Kenworth? Nigdy nie byłem dobry w ich odróżnianiu... Tak czy owak imponująca kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 To Freightliner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 ... Modele są super Pozazdrościć kolekcji Mógłbyś zrobić bardziej szczegółowe zdjęcia DAFa z naczepą?? Chciałbym się mu przyjrzeć "z bliska" Najbardziej przyciągnął moja uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Alvaro92 napisał (Mógłbyś zrobić bardziej szczegółowe zdjęcia DAFa z naczepą?? Smile) też podpisuję się pod prośbą o bliższe zdjęcia DAF-ika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 A ja mam pytanie. Kiedyś na fotkach z MTM widziałem F2000 z zabudowa do holowania, pojawiło się tam pana nazwisko jednak tego modelu tu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Turczynowicz Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 A ja mam pytanie. Kiedyś na fotkach z MTM widziałem F2000 z zabudowa do holowania, pojawiło się tam pana nazwisko jednak tego modelu tu nie widzę. To model mojej siostry Martynki(Na zdjęciu wyciąga mojego DAFa z fosy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Zdolna siostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 A ja mam propozycje może by tak zrobić zdjęcie modelu wraz z autorką . Tak z czystej ciekawości ile siostra ma lat? pytam bo nie znam żadnej dziewczyny,która kleji modele,zwłaszcza ciężarówki co dodatkowo mnie cieszy.Miło ,że są dziewczyny,które kleją ciężarówki Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczek Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 chlopie to jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 te twoje modele są naprawdę godne podziwu twoja siostra zrobiła też kawał dobrej roboty P.S. gdzie można dostać takie diodki jak np. w tym mercedesie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Noo spoko, aaa naczepa o którą prosiłem?? Dało by rade załatwić te fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Turczynowicz Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Noo spoko, aaa naczepa o którą prosiłem?? Dało by rade załatwić te fotki?? Dafa z firanką już nie mam, pozbywam się starych modeli bo mi tylko przeszkadzają, trwa jeszcze zimowo-wiosenna wyprzedaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi