Focus Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) siedem lat przerwy nie wiem jak to się dzieje. Trasuje brakujace linie podzialu. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Surfacer 1200. wiedziałem, że jest miazga z spasowaniem ale surfacer bezznieczulenia ujawnia skalę apokalipsy. Przedemną jeszcze długie godziny łatania. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Hambroljum 127 po całości. Już nie będę się wygłupiał z dorabianiem czegokolwiek malunek i półka z moimi ulubionymi mastercraftami. Szkoda czasu mam jeszcze Revellowskiego F-16 do zrobienia to to to była rozgrzewka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Podziwiam ludzi którym się chce poświęcać życie na takie zestawy. Serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Podziwiam ludzi którym się chce poświęcać życie na takie zestawy. Serio. zwłaszcza, że się ma całkiem niezłych ponad setkę to jest coś czego sam nie rozumiem i zawsze mówię nigdy więcej ale właśnie to ale chyba trzeba to odciąć do wora spakować i na śmieci wynieść szkoda życia. Ale zato jakie emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Otóż: szkoda życia na coś takiego, często to powtarzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Focus, ja już to przeżyłem. Cieżko to było zrobić ale udało się. Pozbyć się starych zestawów a na to miejsce nakupić nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Focus, ja już to przeżyłem. Cieżko to było zrobić ale udało się. Pozbyć się starych zestawów a na to miejsce nakupić nowych I nowych mam dużo ale to pozostałości mentalne po komunie i Harcerskim jak rzucili to się brało i chomikowalo na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 zaraz kończę coś w ten deseń jak zdjęcie wyżej bez fajerwerków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Policz antenki i inne wypustki, bo paru Ci brakuje. Wiem ale to świadomy wybór aby nie przedłużac bo efekty i tak mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Spróbuję namalować linie ograniczające obszar do chodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 tak to wyszło Szary wash Tamiya. Szachownica z zestawu Techmodu na za zachęte . Malowanie FS 36375 to Pactra A42 na Humbrol 127 a FS 36270 to Tamiya XF-19 rozważałem humbrol 126 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 Przed namalowaniem linii skorygowalem plan rozkładu kamuflażu i dalej na biało wnęki podwozia maluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Nie dość że zestaw MasterCrafta to jeszcze malowałeś Pactrami? Twardy jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 Nie dość że zestaw MasterCrafta to jeszcze malowałeś Pactrami?Twardy jesteś. Pactra była tylko jedna A42 jako FS 36375 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 wash zbyt wyrazisty spróbuje coś z tym jeszcze zrobić bo na razie wygląda to jak kartonowka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Pasy WW zrobiłeś nie wszędzie poza skrzydłami i kadłubem powinny iść aż do usterzenia poziomego i na kadłub do statecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 Pasy WW zrobiłeś nie wszędzie poza skrzydłami i kadłubem powinny iść aż do usterzenia poziomego i na kadłub do statecznika. Sugerowałem się zdjęciem poniżej i nie wiem gdzie jeszcze do malować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Na tym zdjęciu marnie widać ale wzdłuż kadłuba na samym jego rancie aż do usterzenia poziomego i do góry do statecznika zaznaczyłem na fotce, podpatrz na innych fotkach z netu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 Domaluje się nie ma problemu popatrzyłem na kalkomanie techmodu z napisami eksploatycyjnymi i faktycznie masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 1 Maja 2017 Autor Share Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) patrzę i porównej zdjęcia ale ten znaczek do tankowanie w locie techmodowi wyszedł za maly to go postawilem wymienić na mastercraftowy. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 2 Maja 2017 Autor Share Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Przygotowanie do stawiania na kołach. A same koła za małe i jeszcze z przesunięciem połówek względem siebie i jeszcze brak centrycznosci. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 2 Maja 2017 Autor Share Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) No i stoi na kołach oczywiście przymiareczka. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) Nic ciekawego się nie dzieje. Krawędzie natarcia jeszcze do pomalowania bo maja inny kolor. Mam amramy z revellowskiego F-4 to moge je zamontowc na koncach skrzydel i pod skrzydlami zbiorniki paliwa brzydkie jak noc zestawowe. Co na tych pylonach mozna powiesić realistycznego? Zestaw Mastrcraftu jest wymagający spokojnie trzy razy więcej czasu trzeba poświęcić niż z najlepszego dostępnego na rynku a efekt wątpliwy. Zestaw ok jak chce się mieć F-16 za około 20 złoty ale przecież cena nie ma znaczenia bynajmniej jak skleja sie jeden model na rok. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Maja 2017 Autor Share Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Domalowałem to co brakowało w oznakowaniu stref do chodzenia. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi