Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
Napisano

Jako ze III ZKM dobiegl konca to mam w koncu wiecej czasu zeby sie skupic na tym wynalazku. Niewielki postep od ostatniegu czasu, postanowilem zrobic elemnty przyklejone na stale, a nie ruchome jak pierwotnie zamierzalem.

P1020228.jpg

P1020227.jpg

Napisano

Adam - dopiero teraz zauważyłem, że wkleiłeś te fotki kółek - dzięki i wybacz, że dopiero teraz

Szczerze - niezbyt udany zakup Jeśli chodzi o koła starego typu (a takiego właśnie typu są te koła RM), to najlepsze jakościowo i cenowo są koła Armorscale. Te co kupiłeś są niestety bardzo słabe

HEMTT- wygląda coraz ciekawiej

Napisano
Adam - dopiero teraz zauważyłem, że wkleiłeś te fotki kółek - dzięki i wybacz, że dopiero teraz

Szczerze - niezbyt udany zakup Jeśli chodzi o koła starego typu (a takiego właśnie typu są te koła RM), to najlepsze jakościowo i cenowo są koła Armorscale. Te co kupiłeś są niestety bardzo słabe

HEMTT- wygląda coraz ciekawiej

Musza wystarczyc, kupilem mozna powiedziec przy okazji, jak zamawialem kola do HEMTA, tak bym musial zaplacic podwojnie za przesylke.

Sprawdz PW

• 2 weeks later...
Napisano
Robi się coraz ciekawiej. Gratuluję samozaparcia.

Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.

Dziekuje, cos tam sie powoli dlubie, wiec niedlugo jakies foty zaladuje.

Napisano

Przepraszam bardzo ale co to za model i jakiej firmy, chodzi mi o bazę jakiej używasz. Napisałeś, że to Italerka w chińskim wydaniu? Cóż to za wynalazek.

Napisano
Przepraszam bardzo ale co to za model i jakiej firmy, chodzi mi o bazę jakiej używasz. Napisałeś, że to Italerka w chińskim wydaniu? Cóż to za wynalazek.

Wydaje sie byc iz to jakas Chinska firma wydala go na licencji Italki, to samo pudlo, tylko ze z chinskimi znaczkami, pojawil sie swego czasu na LuckyModel(tam tez go kupilem) i narobil sporego zamieszania:

http://cgi.ebay.co.uk/Italeri-1-35-292-M977-Oshkosh-HEMTT-Chinese-Pack-/180490921842?cmd=ViewItem&pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item2a0618e772#ht_542wt_941